Kadıköy'de evlilik teklifi kabusa döndü! 3 yaralı, çok sayıda gözaltı var

Kadıköy'de evlilik teklifi kabusa döndü! 3 yaralı, çok sayıda gözaltı var

Kadıköy, Kalamış Parkı’nda gece saatlerinde evlilik teklifi ederken kendilerini iki grubun kavgasının ortasında bulan grup, dehşeti yaşadı. Art arda gelen silah sesleri üzerine polis ekipleri bölgeye intikal etti.

Olay, Kadıköy ilçesi Münir Nurettin Selçuk Caddesi üzerinde bulunan Kalamış Parkında gece yarısı 00.30’da meydana geldi. Evlilik teklifinde bulunmak için yeşil alandaki bir noktayı seçen ve balonlarla süsleyen grup, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden iki grubun arasında kaldı.

3 KİŞİ YARALANDI

Sözlü tartışma kısa sürede yumruklu ve silahlı kavgaya dönüşünce talihsiz çift ve arkadaşları da kavganın ortasında kaldı. Kavga eden iki gruptan iki kişi silahla yaralanırken ortada kalan gruptan bir kişi de kurşunların hedefi oldu. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra en yakın hastaneye götürüldüler.

 

evlilik1-001.jpg

 

POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNİ BOŞALTMAK İÇİN UZUN SÜRE UĞRAŞ VERDİ
Olayın meydana geldiği sırada parkta bulunan meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için polis ekipleri seferber oldu. Koronavirüs salgınından dolayı dikkat edilmesi gereken sosyal mesafe kuralını da hiçe sayan grubu ekipler güçlükle dağıttı.

Parkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan silahlı kavgaya ilk müdahale eden bekçi ve polislerin takviye talebi üzerine Kadıköy bölgesinde bulunan çok sayıda polis ekibi silah seslerinin yükseldiği parka geldi.

 

evlilik2-001.jpg

 

Kavga eden gruplardan yedi kişi gözaltına alınırken olay yeri inceleme ekipleri silahların ateşlendiği noktayı ablukaya alarak en küçük delili bile atlamadı. Gece saatlerinde üç kişinin hafif şekilde yaralandığı, yedi kişinin gözaltına alındığı silahlı kavganın tüm yönleriyle aydınlatılması için ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

evlilik3-001.jpg

 

POLİS OTOSUNDAN "YEŞİL ALANI BOŞALTIN" ANONSU
Olay yerindeki meraklı vatandaşların uzaklaşması için bekçi ve polisler uzun süre çabalarken ekip otolarından sık sık ’Yeşil alan içerisindeki vatandaşlar alanı lütfen boşaltın’ şeklinde anons yapıldı. 

 

evlilik4-001.jpg

evlilik5.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.