Kadın düşmanı İhsan Şenocak'tan skandal tepki! Çalışan kadın aile kavramını yok ediyor

Kadın düşmanı İhsan Şenocak'tan skandal tepki! Çalışan kadın aile kavramını yok ediyor

'Genç kaynana şehvet uyandırır' sözleriyle tepki çeken İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi (İFAM) kurucusu İhsan Şenocak, çalışan kadınların aile kavramını yok ettiğini iddia etti.

Kadınlara yönelik söylemleriyle özellikle de geçtiğimiz aylarda 'Genç kaynana şehvet uyandırır' sözleriyle tepki çeken İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi (İFAM) kurucusu İhsan Şenocak, yine skandal ifadeler kullandı.

Son olarak 'Kur'an'ı meali okumayın imanınız sarsılır' sözleriyle tepki çeken sözde İlahiyatçı Şenocak, şimdi de cemaat ve tarikatları savundu. Üstelik sadece savunmakla da kalmadı birde eleştirenlere hakaret etti.

Şenocak, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) ortak çalışması olan 'Sigortalı Anneler İşe Çocuklar Kreşe' temalı çalışmaya tepki gösterdi.

 

Twitter üzerinden kadınların çalışmaması gerektiğini savunan Şenocak, şunları söyledi:

 

"Ailesi dağılan Avrupa ailemizi dinamitliyor. Bu afiş evimize yapılmak istenen operasyonun fotoğrafıdır. Kreşlerde büyüyen çocuklar, yarın annelerini huzur evlerinde yaşamaya mahkum edecek. Çocuklukta kreşin, yaşlılıkta huzur evinin ayırdığı anne ile yavrusu artık mezarda birleşecek."

 

senocak-siyasetcafe.png

 

Söz konusu afiş:

 

afis-siyasetcafe.png

 


İlgili haberler;

 

aliihsan-siyasetcafe.jpg

senocak-siyasetcafe.jpg

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.