Kalın'dan flaş Kabine açıklaması

Kalın'dan flaş Kabine açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kameraların karşısına geçti ve flaş açıklamalar yaptı. Şimşek’in istifasına ve kabine değişikliğine dair önemli ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, basın açıklamasında bulundu. İbrahim Kalın, gündeme ilişkin önemli konularda kamuoyunu aydınlattı. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in istifasını sunduğu yönündeki iddialara yanıt verdi ve kabine değişikliğinin gündemlerinde olup olmadığını açıkladı.

Kabine'de deprem! Mehmet Şimşek istifa etti

İşte İbrahim Kalın’ın açıklamalarından öne çıkanlar;

CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU

“Türkiye İrlanda'dan sonra en hızlı büyüyen ülke oldu. 7.4'lük büyüme ekonominin gücünü gösteriyor. Cumhuriyet tarihinin rekoruna ulaşıldı. Zaman zaman ekonomi koordinasyonunda görüş ayrılığı yönünde haberler çıkıyor. Gerçeği yansıtmadığını ifade etmek isterim.

Gökçek’ten Kılıçdaroğlu’na flaş af çağrısı! ‘Hatrım için affedin…’

"MEHMET ŞİMŞEK İSTİFA ETTİ" İDDİASINA CEVAP

Cumhurbaşkanımız ekonomiyi yakından takip eden bir lider. Bunu yaparken sayın Başbakanımız ve ilgili ekonomi ekibi ile yakın mesai içinde olmuştur. Bu yeni bir şey değil. Bu yakın takip ilgi neticesinde 7.4 büyüme yakaladık. Faizler konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın pozisyonu net oldu. Bunu kürsüden de ifade etti. Faizlerin düşürülmesi Türk ekonomisi için net oldu. Faizlerin düşürülmesi, gerek kamu gerek özel bankalarda Türkiye ekonomisi için bir ivme olacaktır. Bunun dışında yaşanan olağan dışı bir hadise yok. Şuanda kabine revizyonu söz konusu değil."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum