Karamollaoğlu: İktidar büyük oyunu göremiyor

Karamollaoğlu: İktidar büyük oyunu göremiyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Adana’da hükümeti hedef aldı ve çok sert eleştiriler yöneltti. İşte haberin ayrıntıları;

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi hükümetinin Ortadoğu politikasını eleştirdi.

Karamollaoğlu, "Hükümetin göremediği büyük oyun bu toprakların büyük İsrail’in kurulması için yeniden tanzim edilmesidir" dedi.

Temel Karamollaoğlu Adana İl Başkanlığı’nın 5’inci Olağan Kongresi’nde gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Karamollaoğlu, Zeytin Dalı Harekâtı'na ilişkin düzenlenen operasyona katılan askerlere zafer, şehit olanlara rahmet, gazi olanlara da şifalar dileyerek başladı.

İçinden geçtiği sıkıntılı dönemde hükümetin payının büyük olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, bunu söylerken dertlerinin hükümeti tenkit etmek değil, yaşanan sorunu ortaya koymak ve buna çözüm bulmak olduğunu kaydederek Saadet Partisi’nin bu konuda diğer partilerden farkının bu olduğunu belirtti.

Bakan Çavuşoğlu YPG’nin kanlı planını açıkladı!

Hükümetin ülkemiz ve bölgemiz üzerinde oynanan büyük oyunu ve bunu oynayanları görmeden geliştirdiği politikalar nedeni ile hata üstüne hata yaptıklarını belirterek şunları kaydetti:

"Hükümetin göremediği büyük oyun bu toprakların Büyük İsrail’in kurulması için yeniden tanzim edilmesidir. Bunun adına da Büyük Ortadoğu Projesi yani BOP dediler. BOP’un asıl amacı iç karışıklıklar ile ya da birbirlerine düşürmek sureti ile İslam ülkelerini Siyonizm için yumuşak lokma haline getirmek. Kim peki bu oyunu oynayanlar? Bu oyunu oynayanlar, bu oyunu kuranlar bizim 15 yıldır stratejik müttefikimiz olan ABD ve İsrail’dir. Bunu hâlâ görmezden gelip, hâlâ ‘bu nasıl stratejik müttefiklik’ diye söyleniyorlar. Allah akıl fikir versin."

ABD’den flaş Menbiç açıklaması! Çekilecekler mi?

"FABRİKALAR KAPANDI"

Türkiye’nin son 15 yılda birçok alanda güç kaybettiğini belirten Temel Karamollaoğlu, “Tarım ülkesi idik, şimdi dışa bağımlı olduk. Eğitimimiz keşmekeş hale geldi. Adalet kavramından söz bile edemiyoruz. İç ve dış politika hata üstüne hata yapıyoruz. Ekonomimiz de deniz bitti, duvara tosladık. Yüzlerce fabrika kapandı, yıkıldı. Yerine ise ya park yaptılar ya da yüksek binalar diktiler” diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.