Karısını sokakta döven kocaya meydan dayağı!

Karısını sokakta döven kocaya meydan dayağı!

İstanbul Sultangazi'de sokak ortasında karısını döven kocaya mahalleli meydan dayağı attı. Eşine şiddet uygulayan Mehmet Yayla'yı bıçaklayan 6 şüpheli olay yerinden kaçarken, Yayla ise hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Sultangazi'de sokak ortasında karısını döven kocaya mahalleli meydan dayağı attı. Eşine sokak ortasında şiddet uygulayan Mehmet Yayla'ya daha sonra araya giren kişilerce bıçaklandı. Olay sonrası 6 şüpheli olay yerinden kaçarken, yaralanan Yayla ise hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Sultangazi'de çocuklarının gözleri önünde sokak ortasında eşini döven kişi araya girenler tarafından bıçaklandı. Olay, Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı Caddesi üzerinde meydana geldi. Selma Yayla annesi Hayriye Yanar (70) ile birlikte çocukları Duygu Yayla (15) ve Melis Yayla (3) ile birlikte gezmeye çıktı. Selma Yayla işte olan eşi Mehmet Yayla ile telefonda tartışmaya başladığı ve kısa sürede parka gelen eşi Mehmet Yayla ile tartışma parkta devam etti.

TARTIŞMA ŞİDDETE DÖNDÜ: KOCA BIÇAKLANDI

Tartışma esnasında Mehmet Yayla çocuklarının ve kaynanasının gözleri önünde sokak ortasında eşi Semra Yayla'yı dövdü. Kadının boğazını da sıkan Mehmet Yayla'ya çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Olayı gören Muhamet G. (17), Serhat Ç. (18), Furkan T. (19), Akın Mert Ö. (19), Emre K. (18) ve Mücahit Y. (17) adlı gençler Semra Yayla'nın yardımına koştu. Eşinin boğazını sıkmaya devam eden Mehmet Yayla tüm ısrarlara rağmen şiddetini sürdürürken, müdahale etmek isteyenlere de küfürler yağdırdı. Bu esnada olaya müdahale etmek isteyen gençlerden biri, Mehmet Yayla'yı bacağından bıçaklayarak arkadaşları ile birlikte olay yerinden kaçtı.

EŞİ 'AMBULANS' DİYE BAĞIRDI
 

Vatandaşlar bu sefer de bacağından bıçaklanan Mehmet Yayla'ya yardım ederken, eşi Selma Yayla ise şoka girdi. 'Ambulans' diye bağıran Selma Yayla, ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yanına koşarak "Kocam bıçaklandı. Ne olur kurtarın onu" diyerek dakikalarca ağlayarak yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Polis ve ambulansın gelmesiyle hastaneye kaldırılan Mehmet Yayla, tedavi altına alındı. Mehmet Yayla'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAÇAN 6 KİŞİ YAKALANDI

Mehmet Yayla'yı bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Muhamet G., Serhat Ç., Furkan T., Akın Mert Ö., Emre K., ve Mücahit Y., Sultangazi İlçe Emniyet Ekipleri tarafından Cebeci Şehir Parkı'nda yakalanarak, karakola götürüldü. İfadelerinde şiddet gören Selma Yayla'ya yardım etmek istediğini söyleyen 6 kişi, Mehmet Yayla'yı bıçaklamadıklarını söylediler. Hastanede ilk ifadesi alınan Mehmet Yayla, yakalanan 6 kişiden şikayetçi oldu.

Karakoldaki ifadelerinin ardından olaya karılan ve adliyeye sevk edilen Muhamet G., Serhat Ç., Furkan T., Akın Mert Ö., Emre K., ve Mücahit Y., serbest bırakıldı. Öte yandan Selma Yayla'nın da soskak ortasında kendisine şiddet uygulayan kocasından şikayetçi olmadığı öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.