Kavuncu suç duyurusunda bulundu! Belgelere rağmen FETÖ'cü iddialarına iftira dedi

Kavuncu suç duyurusunda bulundu! Belgelere rağmen FETÖ'cü iddialarına iftira dedi

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu bugün Çağlayan Adliyesi’ne giderek hakkındaki FETÖ’cü iddiaları ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın “İl Başkanı Buğra Kavuncu FETÖ’cüdür” sözleri üzerine başlayan gelişmeler hem İYİ Parti hem siyaset arenasında büyük yankı bulmuştu.

Özdağ, iddiasına dayanak olarak sitemizin yazarı Celal Eren Çelik’in Buğra Kavuncu hakkında yazdığı yazıyı kaynak göstermişti.

 

c-003.jpg

 

Bunun üzerine canlı yayına katılan ve cevap hakkını kullanmak isteyen Buğra Kavuncu, hem Ümit Özdağ’ı hem Celal Eren Çelik’i suçlamış, iddiaların iftira olduğunu söylemişti.

 

Kavuncu, Celal Eren Çelik’i hemen mahkemeye verdiğini iddia etmiş, ancak canlı yayına katılan Celal Eren Çelik bu iddiayı yalanlayarak şunları söylemişti:

 

'Ben o yazıyı 2018 yılında yazdım. Buğra Kavuncu beni hemen mahkemeye vermedi. İl Başkanlığına adaylığı söz konusu olunca dava açtı. Ancak daha sonra avukatı aracılığı ile uzlaşmak istedi, ben kabul etmedim.'

 

KAVUNCU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, kendisine yönelik FETÖ'cü  iddiasında bulunan partisinin İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Buğra Kavuncu Özdağ'ın iddialarını iftira olarak nitelendirdi.

 

İŞTE İLGİLİ HABERLER:

 

as-008.jpg

ere-003.jpg

bugra.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.