‘Keloğlan’ yıllar sonra geri dönüyor

‘Keloğlan’ yıllar sonra geri dönüyor

‘Keloğlan’, 40 yıl aradan sonra tekrar sinemaya geri dönüyor. Yeni oyuncularla vizyona girecek olan filmin başrolünde Söz dizisinin Su karakteri Yağmur Ün oynayacak.

Yeşilçam’a damga vuran filmlerden ‘Keloğlan’, 40 yıl sonra yeniden seyircinin karşısında olacak. 70'li yıllara damga vuran film, yeni oyuncularla vizyona girecek.

40 YIL SONRA YENİDEN

Usta oyuncu Rüştü Asyalı’nın 40 yıl önce hayat verdiği ‘Keloğlan’ karakteri yeniden canlanıyor. Yeni oyuncularla vizyona girecek filmin yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir, senaristliğini Ferhat Ergün üstlendi.

keloglan-siyaset-cafe.jpg

Rüştü Asyalı’nın canlandırdığı Keloğlan karakterini, bu kez genç oyuncu Atilla Doğukan Türkyılmaz canlandıracak. Keloğlan’ın âşık olduğu Cankız karakterine ise Söz dizisinde rol alan Yağmur Ün hayat verecek.

keloglan-40-yil-sonra-yeniden-film-oluyor-siyaset-cafe.jpg

Asuman Dabak, Kaya Akkaya, Yakup Yavru ve Esvet Şahin’in gibi ünlü isimlerin de rol alacağı film, Keloğlan ve arkadaşlarının 40 yıl aradan sonra Cankız’ın yardım çağrısı üzerine harekete geçmesiyle başlayacak. 

DOĞA VE HAYVAN SEVGİSİ ÇOCUKLARA AKTARILACAK

Filmde, doğa ve hayvan sevgisi fantastik bir dilde çocuklara aktarılarak, görsel efekt ve gerçek görüntüler harmanlanarak masalsı bir dünya yaratılacak.

Galip Gültekin, Çağdaş Gültekin ve Sonku Gültekin’in yapımcılığını üstlendiği filmin müziklerini Yıldıray Gürgen hazırlayacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.