Kemal Sunal'a laf atan "sanat erbabı"ndan flaş yeni tweet!

Kemal Sunal'a laf atan "sanat erbabı"ndan flaş yeni tweet!

Usta oyuncu Kemal Sunal’a sosyal medya hesabından laf atan gazeteci – yazar Cemile Bayraktar yeni paylaşımlarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Ak Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak Gazetesi’nin eski yazarı Cemile Bayraktar, çok konuşulacak bir paylaşım daha yaptı. Cemile Bayraktar tweetinde, “Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri ‘sanat’ adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız” dedi.

Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar Türkiye'nin en değerli sanatçılarından olan Kemal Sunal'ın yaptığı filmler için "Zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük" diyerek eleştirilerin odağında yer almıştı.

Ünlü isimler de Kemal Sunal'a yapılan eleştiriye sosyal medya hesaplarından tepki paylaşımları yapmaya devam ediyor.

CEMİLE BAYRAKTAR TEPKİLERE ALDIRIŞ ETMEDEN BİR PAYLAŞIM DAHA YAPTI

Olayın yankıları devam ederken Cemile Bayraktar'dan olay yaratacak bir tweet daha geldi. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Bayraktar, Twitter hesabı üzerinden "Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri "sanat" adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız? Çünkü herkes haddini bilecek..geçen hafta klipte hemşire kadınlar aşağılandığı için klip kaldırıldı, siz ne cüretle 30 yıl din adamlarına hakaret ettiniz" ifadelerini kullandı.

cemile-bayraktar-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

doviz-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.