Kendi medyasından İmamoğlu'na VİP tepkisi! O sunucudan şok sözler

Kendi medyasından İmamoğlu'na VİP tepkisi! O sunucudan şok sözler

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu'dan İstanbul'a dönmek için havalimanına geldiği sırada "Vali itlik yapıyor" sözleri kendi medyası tarafından büyük bir tepki ile karşılandı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu'dan İstanbul'a dönmek için havalimanına geldiği sırada ortalık karıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve diğer milletvekilleriyle beraber VIP salonunu kullanmak isteyen Ekrem İmamoğlu'na görevliler engel oldu.

Tartışma sırasında sinirler gerildi ve Ekrem İmamoğlu da duruma öfkelendi.

VIP bölümüne geçişine izin verilmeyen İmamoğlu'nun ağzından "Vali itlik yapıyor" sözleri duyuldu. Bu sözlerle ilgili Ordu Valiliği yasal işlem başlattığını duyurdu.

KENDİ MEDYASI DA TEPKİ GÖSTERDİ

İmamoğlu'nun vali hakkında söylediği bu sözler kendi medyası tarafından büyük bir tepki ile karşılandı.

FOX Ana Haber sunucusu olayın ardından İmamoğlu'na tepki göstererek 'Ekrem İmamoğlu o sözleri söyleyemez. Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı olamaz.' dedi.

55303.jpg

Portakal'ın yanı sıra eski Halk Tv sunucusu gazeteci Çağlar Cila'da sosyal medya hesabından bazı açıklamalarda bulundu.

İlk olarak İmamoğlu'na tepkisi gösteren bir mesaj paylaşan Cila, gelen yorumlar sonrası bu paylaşımını kaldırdı.

caglar-cila-siyasetcafe.jpg

Bu paylaşımını sildikten sonra 'Avrupa'da bazı devlet başkanları bile VİP kullanmıyor. Bu tartışma çok anlamsız. VİP'ten geçme isteği de bizim gibi ülkelerdeki siyasetçilerde olan 'ayrıcalıklı olmalıyım' hastalığının bir ürünü. Ben CHP'nin yerinde olsam VİP'i hiç kullanmamayı tercih ederim.' şeklinde açıklama yapan Cila daha sonra eleştirilerini geri çektiğini duyurdu.

Cila yeni açıklamasında şu sözlere yer verdi:

'Benim de VİP eleştirim vardı. Geri alıyorum eleştirimi.  Ben de yeni görüntüleri izleyince VİP bölümüne kendi isteği değil, milletvekilillerinin yönlendirmesi ile geçtiğini gördüm.  Amacım bir ilkeyi hatırlatmak; siyasetçii ayrıcalıklı olmamalı.'

caglar-siyastecafe.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.