Kibariye'nin eşinden boşanma iddialarına yanıt

Kibariye'nin eşinden boşanma iddialarına yanıt

Kendisinden 19 yaş küçük olan eşi Ali Küçükbalçık ile son ayların en çok gündeme gelen çiftlerinden biri olan Kibariye eşinden boşanıyor mu?

Birkaç ay önce Lübnanlı bir spor hocası ile aşk yaşadığı ve borçları nedeniyle evlerine haciz geldiği konuşulan Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, yeni iddialarla gündemde yer aldı.

Bu iddiaların üzerinden bir kaç ay geçmesine rağmen geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sarışın bir kadınla görüntülenen Küçükbalçık, görüntülendiği kadının kendi kızı olduğunu iddia etmişti. Ancak ortaya atılan başka bir iddia sarışın kadının Kibariye'nin bir arkadaşı olduğu yönünde..

'KOFTİ BİR DURUM YOK'

Aldatıldığı haberlerine rağmen eşinin arkasında duran Kibariye, "Bir günlük kaçamak için boşanmam. Trilyonlar içinde 10 milyon gitmiş, önemli değil. Para kazanılır, borçlar ödenir. Önemli olan bir daha hata yapmaması. Başkasına aşık olursa o zaman boşarım. Ama şimdilik kofti bir durum yok" demişti. 

BOŞANIYOR MU?

Tüm bu haberler, boşanma iddialarını da beraberinde getirdi. Onur Akay yazısında, "Kibariye bu sefer, kocası tarafından yakın bir arkadaşı ile aldatıldı. Bu sefer durum kofti ve "Belgelensin, affetmem" diyen Kibariye boşanıyor!" ifadelerini kullandı. Boşanma iddialarına yanıt ise Ali Küçükbalçık’dan geldi. Küçükbalçık, eşi ile çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak söylentileri yalanladı.

kibariye-esinden-bosaniyormu-siyasetcafecom.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.