Kılıçdaroğlu çok rahatsız Süreci bitirin, mazbatayı verin!

Kılıçdaroğlu çok rahatsız Süreci bitirin, mazbatayı verin!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimlerine itiraz süreciyle ilgili sosyal medyadan bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun mesajda kullandığı üslup dikkat çekti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri'yle ilgili, İstanbul'daki itiraz sürecinin sona erdirilmesini istedi.

'SÜRECİ BİTİRİN'

Kişisel Twitter hesabından attığı tweette Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun mazbatasının bir an önce verilmesini talep ederken, itiraz sürecinin sona erdirilmesin, İstanbul'un ve Türkiye'nin yararına olacağını söyledi.

CHP liderinin kullandığı "İstanbul'un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum" ifadesi kafaları karıştırdı.

Kılıçdaroğlu'nun tweeti şu şekilde:

"İstanbul halkı tercihini yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini hatırlatıyor ve bu sürecin sona erdirilmesinin, İstanbul’un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum."

kemal-siyasetcafe.jpg

'DAHA BÜYÜK SIKINTILARA SEBEP OLABİLİR'

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu da, düzenlediği bir basın toplantısında, "insanların kafalarında şaibe yaratarak, bu sürecin daha büyük sıkıntılara sebep olmaması için ben bu çağrıları yapıyorum" demişti.

SOKAKLARI HAREKETLENDİRME İMASI

CHP'liler tarafından bir süredir sokakları hareketlendirme iması yapılıyordu. Binali Yıldırım, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada da bu duruma işaret ederek "bu imadan vazgeçin" demişti.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.