Kılıçdaroğlu: Erdoğan adamsa karşıma çıksın

Kılıçdaroğlu: Erdoğan adamsa karşıma çıksın

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kendisini hedef alan sözlerinin ardından bir açıklama yaparak cevap verdi. İşte haberin ayrıntıları;

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini hedef aldığı sözlerine yanıt verdi, "Yüreği varsa, cesareti varsa, adamsa karşıma çıksın" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında kendisi hakkında söylediklerine TBMM'de basın mensuplarına açıklama yaparak yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğa'a "Yüreği varsa, cesareti varsa, adamsa karşıma çıksın. Karşıma çıksın hesaplaşalım. Hiçbir endişemiz yok. Biz cam gibi insanız. Dürüst ve namuslu insanlarız biz" diye konuştu.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları;

Beni suçluyorsun. Rızkını ticaretle kazananları benim eleştirdiğimi söylüyorsun. Ben asla ve asla eleştirmedim. Sen önce şu Reza Zarrab için ne diyorsun? Çık bir konuş bakalım. Ne benim ne de benim yakınlarım hiçbir zaman gidip MAN Adasında veya Malta adasında Türkiye’de vergiödememek için şirket kurmadı. Şimdi ben Erdoğan’a sormak istiyorum. Senin yakınların Man Adasındaki şirketle hangi ticari ilişkiler içerisindeler. Ben bunun cevabını istiyorum. O bana diyor ki ‘Rızkını ticaretle kazananları Kılıçdaroğlu eleştiriyor’ ben hiç kimseyi küçümsemiyorum küçük bir çocuğun anlayacağı dilden bir soru soruyorum. Yüreği varsa, cesareti varsa, adamsa karşıma çıksın. Karşıma çıksın hesaplaşalım. Hiçbir endişemiz yok. Biz cam gibi insanız. Dürüst ve namuslu insanlarız biz.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.