Kılıçdaroğlu işaret etti Amaç sokağa dökmek!

Kılıçdaroğlu işaret etti Amaç sokağa dökmek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yumruklu saldırıyı planlı olduğunu iddia ederek, "Amacın CHP'yi sokağa dökmek olduğunu düşünüyorum" diye açıkladı.

CHP Genel Merkezi'nde, gazetecilerin sorularını cevaplayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendine yönelik yumruklu saldırı için "Planlanan bir saldırıydı, güvenlik önlemleri yetersizdi" dedi.

Konutundan neşeli bir şekilde çıkıp 'Gayet iyiyim' diyen CHP Genel Merkezi'nde, gazetecilerin sorularını cevaplayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün uğradığı çirkin saldırının planlı olduğunu iddia ederek amacın ise CHP'lileri sokacağa dökmek olduğunu savundu. Kılıçdaroğlu, "Protesto kabul edilebilir ama bu saldırı farklı. Güvenlik önlemi yetersizdi" dedi.

"PLANLANAN BİR SALDIRI"

Kılıçdaroğlu'nun yakalanan kişilerin bireysel mi yoksa planlı mı olup olmadığı ortaya çıkmadan yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hoş olmadı, planlanan bir saldırıydı. Protesto kabul edilebilir ama bu saldırı farklı. Güvenlik önlemi yetersizdi. Evdekiler 'Evimiz yakılır mı' korkusu yaşadı. Nazik davrandılar, çay demlediler. İçemedim çıkmam gerekti"

"AMACIN CHP'Yİ SOKAĞA DÖKMEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yapılan yumruklu saldırı ile sokağı işaret ederek şu şekilde konuştu; "Amacın CHP'yi sokağa dökmek olduğunu düşünüyorum. Eve Emniyet Genel Müdürü geldi. Kamuflaj ile çıkartalım dediler kabul etmedim. Nasıl geldim ise öyle çıkacağım dedim. Akar'a sormak lazım ifadelerini. O atmosferde mi söyledi ne demek istedi. Sağduyulu davranmak lazım."

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.