Kılıçdaroğlu ‘Karaoğlan’a özendi! Ege adalarını alacağım

Kılıçdaroğlu ‘Karaoğlan’a özendi! Ege adalarını alacağım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kıbrıs Barış Harekatı'nın mimarı halk arasında "Karaoğlan" ünvanı alan merhum Bülent Ecevit'e özendi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerlilik ve millilik eleştirilerine Kocaeli’nden cevap verdi.

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yunanistan Ege Adaları'nın 18'ini işgal etti. 18 Ada ile ilgili cümle kuramıyorlar. Yunanistan Savunma Bakanı cevap verdi bana "Gel de al" diye. 2019'da geleceğim ve o adaların tamamını alacağım. Korkudan cevap bile veremiyor. Hani sen dünya lideriydin. Süleyman Şah türbesini kendi topraklarımızdan kaçırdık. Kimse bana yerlilik ve millilikten bahsetmesin" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli'nde STK'ler ve muhtarlarla bir araya geldi.

Kocaeli’nde açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, muhtarlar için kanun teklifinde bulunacaklarını söyleyerek, "Biz bu kanunu yapıp Meclis'e vereceğiz. Güçleri yetiyorsa gelsinler beraber bu kanunu çıkaralım. Muhtarlar mademki demokrasiyle geldi, onlara saygı göstermek siyasetin görevidir. Muhtarlar güçlendikçe bu ülkede gerilim olmaz" dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

OHAL neden var Türkiye'de? Milletvekillerinin hapse atılması doğru değildir. Bu "Türkiye'de demokrasi var mı, yok mu?" sorusunun sorulmasına yol açıyor.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan adamsa karşıma çıksın

Kamyoncu arkadaşıma şunu söyleyeyim. Türkiye'de bütçe görüşmelerinin sadece bir bölümü kamyonculara ayrıldı. Dünyanın en ağır mazotunu size satıyorlar. En ağır cezaları siz ödüyorsunuz. Bunları tek tek saydım. Başbakan çıktı dedi ki "Kılıçdaoğlu yalan söylüyor". Kamyoncuların Başbakan'dan hesap sorması lazım.

Günün 24 saati her türlü hakarete maruz kalıyorum. Sanıyorlar ki ben geri adım atacağım. Asla ve asla geri adım atmayacağım. Bu milletin hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunacağım.

Tayyar'dan Kılıçdaroğlu’na 'Ege adaları' eleştirisi

Türkiye iyi yönetilmiyor. Hiç kimse memnun değil yaşamından. Efendim büyüme arttı. Büyüme arttıysa çiftçi niye isyan ediyor. Kamyoncular neden memnun değil. Sen vergi kaçırmak için Man Adası'na gideceksin. Ben bunun hesabını sorunca her türlü hakareti edeceksin. Sonra da yerli ve milliyim diyeceksin. Hadi canım oradan. Sen ne yerlisin ne de milli.

Türkiye 2019'a giderken yeni bir yol ayrımına geldi. Otoriter rejim hiçbir zaman büyüme getirmemiştir. Demokrasiyi hep beraber savunmamız lazım.

"2019'DA GELECEĞİM VE O ADALARIN TAMAMINI ALACAĞIM"

Yunanistan Ege Adaları'nın 18'ini işgal etti. Dile getiriyorum.18 Ada ile ilgili cümle kuramıyorlar. Yunanistan Savunma Bakanı cevap verdi bana "Gel de al" diye. 2019'da geleceğim ve o adaların tamamını alacağım. Korkudan cevap bile veremiyor. Hani sen dünya lideriydin. Süleyman Şah türbesini kendi topraklarımızdan kaçırdık. Kimse bana yerlilik ve millilikten bahsetmesin. Kendi topraklarını terör örgütüne bırakacaksın, sonra da kalkıp yerlilik ve millilikten bahsedeceksin.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.