Kılıçdaroğlu’ndan flaş açıklama: Erdoğan’a Salı’ya kadar izin veriyorum

Kılıçdaroğlu’ndan flaş açıklama: Erdoğan’a Salı’ya kadar izin veriyorum

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Mersin’de temel atma ve açılış töreninde yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert bir dille yüklendi ve süre verdi. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarının yurt dışına para transferi belgeleri ve Zarrab davası hakkında açıklamalar yaptı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının tamamı;

“Bu nasıl bir ticaret_ Böyle bir ticareti ben bilmiyorum. Bu ticareti ancak üç kağıtçılar bilir. Normal tüccar nereden bilecek bunu? Herkes var. Herkes şu veya bu şekilde bir ticaret yapıyor. En azından fırından bir ekmek alıyor. Ama böyle bir hokkabazlığı hiç görmedik. 'Efendim bu bir ticarettir'. Çık bunu millete bir anlat. Nasıl bir ticaret bu. 15 milyon bir tarafta 1 sterlin yani 5 lira bir tarafta. Rahat uyuyamıyor ben biliyorum. Ben söylüyorum: Doktoru bulundur yanında. Doktoru olacak yanında.

Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy verenlere hiçbir sözüm yok. Onlar gittiler oylarını kullandılar. Benim sözüm onların temiz oylarının bu kadar kirletilmesine. Şunu herkes bilsin: Ben hayatta kaldığım sürece kul hakkını, bütün yetimlerin hakkına sahip çıkacağım. Ben Bilal'e anlattığın gibi soruyorum. Zarrab'a bu bilgileri kim verdi? Dün hayırseverdi bugün casus oldu. Hangi parayla satın aldın. Salı'ya kadar kendisine izin veriyorum. Otur düşün Bakanlar Kurulunu topla. Binali miydi Milyon Ali'miydi? Onun da çocukları var, başka dümenler çeviriyor. Bu Sarraf nasıl olur da Türkiye Cumhuriyetinin sırlarını aldı. Kim verdi?”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.