Fatih Altaylı CHP'nin Man belgeleri için: 'Bu öfke niye?

Fatih Altaylı CHP'nin Man belgeleri için: 'Bu öfke niye?

Fatih Altaylı, "Anamuhalefet partisi böylesi iddialar ortaya atıyorsa bu haberdir. İddialar doğruysa da haberdir, yalansa da haberdir."

Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı  bugünkü “Şaşıran var mı?” başlıklı köşe yazısında; haftalar, hatta belki aylar önce, “Zarrab davasını yurtdışındaki FETÖ diasporası kotarıyor” diye yazdığını, kaçak FETÖ’cü savcı ve polislerin, Zarrab davasını açan savcılık ofisiyle 4 aydır birlikte çalıştıklarını, gelişmelerin kendisini doğrular nitelikte olduğunu belirtti.

 

Altaylı şöyle devam etti: “CHP’nin Man Adası iddialarının medyada yer alması, hükümeti destekleyen medyada tepkilere neden oluyor. Bu tepkileri anlamak mümkün değil. Anamuhalefet partisi böylesi iddialar ortaya atıyorsa bu haberdir. İddialar doğruysa da haberdir, yalansa da haberdir. Tarafsız medyada hiç kimse, Bu iddialar doğrudur demiyor. Sadece iddiaları dile getiriyor.” 

 

Altaylı yazısında; tarafsız medyada hiç kimsenin, “Bu iddialar doğrudur” demediğini, sadece iddiaları dile getirdiğini, bu iddialar doğru çıkmazsa en büyük darbeyi anamuhalefet partisinin yiyeceğini, doğru çıkması halinde ise bir Türkiye gerçeği olarak "hiçbir şey olmayacağı"nı belirterek bu nedenle iddiaları yayınlamaya "bu öfke niye?" diye sordu.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.