Kılıçdaroğlu'nu Hulusi Akar aldı Beştepe'den anlık takip

Kılıçdaroğlu'nu Hulusi Akar aldı Beştepe'den anlık takip

Cumhurbaşkanlığı, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik gerçekleştirilen saldırıyı yakından takip ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir asker cenazesinde saldırıya uğradı. Hakkari’deki çatışmada hayatını kaybeden sözleşmeli er Yener Kırıkçı’nın Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen cenazesine katılan Kılıçdaroğlu, bir grubun saldırısına uğradıktan sonra güvenli bir eve götürüldü. Burada yaklaşık 1 saat tutulduktan sonra zırhlı araçla çıkarıldı.

TEKME ATILDI

NTV’nin olay yerindeki muhabiri Serkan Kaya, Kılıçdaroğlu’nun cenaze alanına girdiği sırada protesto edildiğini, cenaze namazının kılınması sonrasında ise ‘PKK dışarı’ sloganlarının atılması ile arbede çıktığını duyurdu. Kılıçdaroğlu’na tekme ve yumruk atanlar olduğu belirtiliyor.

GÖTÜRÜLDÜĞÜ EVİN ÖNÜNDE TOPLANANLAR VAR

CHP lideri saldırının ardından, emniyet güçlerince köyde güvenli bir eve götürüldü. Ancak bu evin dışında da ‘PKK dışarı’ diye slogan atan bir grup toplandı.

HULUSİ AKAR GÜVENLİ EVE GİTTİ

Aynı cenazeye katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise saldırıdan yaklaşık bir saat sonra Kılıçdaroğlu’nun tutulduğu güvenli eve gitti.

Evin önüne iki zırhlı araç ile bir TOMA getirilmesi, güvenlik çemberinin genişletilmesi sonrası Kılıçdaroğlu evden zırhlı araçla çıkarıldı.

kilicdaroglu-siyasetcafe-002.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.