Kılıçdaroğlu'nun adaylığına İmamoğlu'ndan seçim desteği! Otelde buluştular

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına İmamoğlu'ndan seçim desteği! Otelde buluştular

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Hilton Otel'de 2 saat süren baş başa bir görüşme yaptı.

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Hilton Otel'de baş başa 2 saatlik bir görüşme yaptığını yazdı.

Saymaz'ın haberine göre İBB'nin Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası'nın açılışında Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bir araya geldi. 

Açılışta İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Şu anda burada olmanızın Türkiye’ye bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Bütün açılışlarımızı sizinle yapmak istiyorum. Vaktinizin yarısını İstanbul’a ayırmanızı istiyorum" dedi.


2 SAATLİK BAŞ BAŞA GÖRÜŞME

 

Açılışta sonra Harbiye'deki Hilton Otel'de 2 saatlik baş başa bir görüşme yapan ikili, cumhurbaşkanı adaylığı dahil pek çok konuyu görüştü.

Görüşmede İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Ben sizin en yakın yol arkadaşınızım. Yürüdüğünüz yolda size her türlü destek olmakta benim yanıma hiç kimse yaklaşamaz" dedi.


KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA DESTEK


Gazeteci İsmail Saymaz, bu görüşmeye ilişkin şu ifadeleri kullandı:

 

"İmamoğlu’na yakın çevreler, İBB Başkanı’nın hem Muharrem İnce’nin olağanüstü kurultay imzası topladığı günlerde hem de Canan Kaftancıoğlu’nun ikinci kez aday olduğu İstanbul Kongresi’nde Kılıçdaroğlu’nun istediği yönde hareket ettiğini hatırlatıyor. Bu görüşme İmamoğlu’nun bir adım geri çekildiği ve Kılıçdaroğlu’nun adaylığına destek verdiği şeklinde yorumlanıyor."


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum