Kırklareli'yi sarsan tecavüz dehşeti! Cesedi mezarlıkta bulundu

Kırklareli'yi sarsan tecavüz dehşeti! Cesedi mezarlıkta bulundu

Kırıklareli'de mezarlıkta bir poşet içerisinde gömülü olarak bulunan bebek cesedinin, istismara uğrayan ve hamile kalan 14 yaşındaki bir çocuğa ait olduğu ortaya çıktı. Çocuğun annesi ve bir şüpheli gözaltına alındı.

Kırklareli'de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kız çocuğunun c.nsel istismar sonucu hamile kalıp, evde doğurduğu 7 aylık kız bebeği kent mezarlığına gömüldüğü ihbarını aldı.

İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, cinsel istismara uğradığı iddia edilen kızın annesi A.D.’yi gözaltına aldı. A.D. ifadesinde kızının A.C. tarafından cinsel istismara uğrayıp hamile kaldığını ileri sürdü.

 

bebek-1.JPG

 

Hamile kalan kızının evde doğum yaptığını belirten A.D., suçsuz olduğunu iddia ederek, "Ölü bebek kız. Bana böyle anlattılar. Benim bir suçum yok. Benim tek suçum gizlemekti. Bana çok bağırdılar, çok korkuttular" dedi. Polis, kent mezarlığında yaptığı aramada bez parçalarına sarılmış, poşet içinde 7 aylık olduğu tespit edilen kız bebeğinin cesedini buldu.

 

bebek-2.JPG

 

Savcının mezarlıktaki incelemesinin ardından bebeğin cesedi, otopsi için Kırıklareli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili anne A.D. ile kıza cinsel istismarda bulunup hamile bıraktığı iddia edilen A.C. ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum