Kız isteme katliamı: Çok sayıda ölü var

Kız isteme katliamı: Çok sayıda ölü var

Balıkesir’de yaşayan 26 yaşındaki Ali Saral ailesiyle birlikte istemeye gittiği kızın evini saatler sonra bastı ve katliam yaptı.

Balıkesir’in Havran ilçesinde yaşanan olay, 26 yaşındaki Ali Saral’ın ailesiyle birlikte kız istemeye gitmesiyle başladı.

İki aile arasında yaşanan tartışma sonucu Ali Saral ve ailesi çıkıp evlerine gitti. Ancak olay burada bitmedi. Ali Saral evinden aldığı av tüfeğiyle, istemeye gittiği kızın evini bastı.

ali-saral-siyasetcafe.jpg

Yaptığı katliam sonrası olay yerinden ayrılmadan önce yaptıklarını cep telefonuyla çekip bu görüntüleri sosyal medyada yayınladı.

Kan donduran görüntüleri soğukkanlılıkla Facebook’tan yayınlayan Ali Saral ‘Bu saatten sonra Hüseyin Beşeler Köyü’ndeyim son hali. Oldu bitti kül oldu.’ ifadelerini kullandı.

ali-saral-siyasetcafe10.jpg

Melike, Ebru ve Tuncay Çetinkaya’nın bedenleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yaralılardan Saral’ın evlenmek istediği Gülşen Çetinkaya, Bayram Eren ve oğlu Murat Eren’in Edremit Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri sürerken, durumu ağır olan 2 yaşındaki Yasin Çetinkaya ise Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın ardından kaçan Ali Saral’ın katliam sonrası geceyi bir dağ evinde geçirdiği iddia edildi. Saral jandarmanın takibi neticesinde Havran’ın Eseler Mahallesi girişinde yakalandı.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.