Kocaeli'de sağlıkçılara saldırı

Kocaeli'de sağlıkçılara saldırı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, özel hastaneye rahatsız olan eşiyle birlikte giden E.Y., refakatçi alınmadığının söylenmesi üzerine sağlıkçılara saldırdı. Olayda 1 özel güvenlik görevlisi omzundan, hastanenin başhekimi ise burnundan yaralandı

Olay, dün öğle saatlerinde Körfez Güney Mahallesi'nde bulunan özel hastanede meydana geldi. Rahatsız olan eşiyle birlikte hastaneye gelen E.Y., görevliler tarafından pandemi kuralları gereği hastane içerisine hasta dışında kimsenin alınmadığı konusunda uyarıldı. Bunun üzerine E.Y., hastaneden ayrıldı. Eşinin tedavisinin tamamlanmasının ardından, yaklaşık 2 saat sonra hastaneye dönen E.Y. ve yanındaki kalabalık grup, ellerindeki metal sopalarla görevlilere saldırmaya başladı.

 

Olayı görerek araya giren özel güvenlik görevlisi Ali Terzioğlu'nun aldığı darbelerden dolayı omzu çıktı. Kavgayı ayırmaya çalışan hastanenin başhekimi Opr. Dr. Ufuk Şenel'in ise burnu kırıldı. Saldırganlar olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
OLAYI ÇIKARAN KİŞİ SERBEST, AKRABALARINDAN İSE 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alınan Ercan Y., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Akrabaları Serkan Y. ile Doğan Y. ise tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.