Konya’daki feci kazada bir anne ile kızı hayatını kaybetti

Konya’daki feci kazada bir anne ile kızı hayatını kaybetti

Konya’da kavşakta kamyonla hafif ticari aracın çarpışması sonucu bir trajedi yaşandı. Bir anne ve kızının hayatını kaybettiği olayda, ailenin oğlu da kazadan yaralı olarak kurtuldu. Trafik kazası güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Kaza, merkez Karatay ilçesi Adana çevre yolu Küçükkumköprü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan İ. (60) idaresindeki 42 DZ 664 plakalı kamyon ile Ali Yıldız (20) idaresindeki 42 NA 746 plakalı hafif ticari araç kavşaktan geçmek istedikleri sırada çarpıştı.

Savrulan hafif ticari araç yol kenarındaki alçak zemine inip duvara çarparak durabildi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri hafif ticari araçtaki Fatma Yıldız (74) ile kızı Emine Pala'nın (38) hayatını kaybettiğini belirledi.

 

SÜRÜCÜ KURTULDU

Ölen kadının oğlu sürücü Ali Yıldız (47) ise ağır yaralı olarak Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde aracını bırakan kamyon sürücüsü ise polise giderek teslim oldu. Anne ve kızının cenazesi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılırken, Ali Yıldız'ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Bir süredir kanser tedavisi gören Fatma Yıldız'ın muayene için gittiği hastaneden oğlunun kullandığı araçla evine döndüğü öğrenildi. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde kamyonun kırmızı ışıkta geçerek hafif ticari araca çarptığı görülüyor.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.