Korkmaya hazır mısınız?

Korkmaya hazır mısınız?

Legoland Discovery Center İstanbul, bu kez eğlencenin kapılarını yetişkinler için aralıyor. 3 Kasım Cuma günü Cadılar Bayramı şerefine düzenlenecek “Yetişkinler Gecesi”ne katılanlar hem korkuyu iliklerine kadar hissedip aynı zamanda çok eğlenecekler

3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan Legoland Discovery Center’ın İstanbul merkezi Cadılar Bayramı temalı bir korku gecesi düzenliyor. Saat 19:30'da korkunun kapılarını kapıları aralayacak olan mekan, Legosever yetişkinleri hem eğlenceli hem korkunç, hem de sürpriz hediyelerle dolu bir gece yaşatacak.

Bu özel gecede sıradan kıyafetler gidecek; yerine birbirinden eğlenceli karakter ve kostümler gelecek. Unutulmayacak korku gecesinde kostümünüzü giyip, süpürgenizi alıp kendinizi korkunun ve eğlencenin kollarına teslim edebilirsiniz. Korkunun eşliğinde pizza ziyafetinin, Miniland'de heyecan dolu bir maceranın ve Cadılar Bayramı temalı sürpriz yarışmaların da yer alacağı aktivite korkuyu ve eğlenceyi bir arada sunacak.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.