Koronanın ardından yeni salgın! İki ilimizden peş peşe acı haberler

Koronanın ardından yeni salgın! İki ilimizden peş peşe acı haberler

Türkiye koronavirüs salgını ile mücadele ederken Sivas ve Kayseri'de, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırılan 2 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye koronavirüs salgını ile mücadele ederken bazı illerimizde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı yeniden ortaya çıktı. İki ilimizde kenenin ısırdığı 2 kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yozgat'ta çobanlık yapan Afgan uyruklu Rahmetullah Kadiri'yi kene ısırdı. Bir süre sonra rahatsızlanan Kadiri, Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Buradaki müdahalenin ardından 27 Mayıs'ta KKKA hastalığı şüphesiyle Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Rahmetullah Kadiri, anestezi yoğun bakım servisinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kadiri'nin cenazesi ailesi tarafından hastaneden alınarak Ankara'ya götürüldü.

 

68 YAŞINDAKİ ADAM DA KURTARILAMADI

 

Yozgat'ın Aydıncık ilçesi Kazankaya köyünde yaşayan 68 yaşındaki Ömer Çekerek, ısıran keneyi çıkardı. Bir süre sonra rahatsızlanan yaşlı adam, yakınları tarafından Çekerek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Ömer Çekerek, sevk edildiği Kayseri Şehir Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çekerek'in cenazesi köyünde toprağa verildi.

 

7 İLİMİZDE DAHA VAKALAR GÖRÜLDÜ

 

Türkiye koronavirüs salgını ile mücadele ederken 7 ilde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı yeniden ortaya çıktı. Tunceli, Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Bingöl, Erzincan ve son olarak Tokat'ta vaka sayılarının arttığı kaydedildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.