Gökhan AKYÜREK

Gökhan AKYÜREK

Koronavirüsü öncesi başlatılan ilk operasyon: İnsanların inançlarını öldürmek!

Koronavirüsü öncesi başlatılan ilk operasyon: İnsanların inançlarını öldürmek!

Takvimi 2019 yılına geri alacak olursak. 2019 Ekim ayında Almanya’da bir arabanın, arkasına yazılan yazılarla ilgili bir resim çıktı ortaya.

Neredeyse dünya birden  bu resim ile kaynadı ve çalkalandı. Günlerce, ülkemizde dahil sürekli konuşulup analiz edildi,videolar hazırlandı. Neydi o resim bir göz atıp hafızamızı tazeleyelim.

 

koronavirus-siyasetcafe1.JPG

 

Bu yazılarda diyor ki. '3 Kasım 2019 da Seattle’a sahte atom bombası atılacak', '9 Aralık’da Donald Trump  2 kurşunla  vurulacak',  '14 Ocak 2020 de dünya çapında küresel bir elektrik kesintisi olacak' yazmışlar.

Bunları da yazan kişi altına  sitelerini, analiz ettikleri video kanallarını yazmışlar. Neyse bunları nasıl elde ettiklerini  videolarında detaylı açıklamışlar filmler diziler vs..

Neyse size anlatmak istediğim bu değil. Kadrajı yükseltip, bakış açışımızı genişletelim. 2 kasımda net bir dille ülkemizdeki bozuk plak gibi sürekli aynı şeyleri diyen malum bir kesim var ya  onlardan bazıları 'ifşa oldu' olmayacak planlarını erteleyecekler' dediler hatırlarsanız.

Fakat ben sizlere bunun zaten planlı bir ifşa olduğunu  yani dünyaya  planlı bir şekilde bu resmin servis edildiğini söylesem ne düşünürsünüz.

Sabırsızlanmayın biraz daha ayrıntıları birleştirelim öyle cevap verirsiniz. Bu olaylar gerçekleşmedikten sonra noldu?

İnsanlarda bir inançsızlık başladı. Şöyle diyeyim insanlar artık bu  tür filmler, diziler, ortaya atılan komplo teorilerine ve dünyada olan olayları hafife almaya başladı. Dikkat edin ülkemizde dahil CORONA Virüsünü çoğunlukla insanlar  pek ciddiye almadı. Hatta 'amann buda fos çıkar  komplo teorisi' diyenler oldu.

2020 Ocak ve Şubat ayı Virüsü hafife alma aylarıydı. Nasıl alınmasın  bu resim ile dünyaya öyle bir operasyon çekildi ki başarılı olundu. İnsanları inançsızlandırma operasyonu başarı ile sonuçlandırıldı. Virüs Türklere bulaşmayacak, sıcaklıkta  azalacak diyenlerde fos çıktı. (Nijerya’da 40 derece sıcaklık var önü alınamıyor.

Ve ülkemizdeki virüs vaka ve ölümler var.) Önceden de belirttiğim gibi Corona virüsün ciddiyetini bazı ülkelerin örtbas etmeleri ve Dünya Sağlık Örgütünün’de Pandemi ilan edilene kadar hafife almalarını şimdi daha iyi anladınız mı?

Herşey planlı tıkırında!!! Siz Tv'de gördüğünüz  bu tarz yayın yapanları milli sanarsınız ama onlar sizle ters algı ve manipülasyon ile  zihinlere farkında olmadan operasyon çekerler. O yüzden her gördüğünüz, her duyduğunuza inanmayın. Araştırın okuyun olayları sırf Ülkemiz odaklı değil Ulusal olarak bakın dışa dönük analiz edin zaten detaylı araştırma yapıp  gördüğünüzde gerçeği ve doğruyu kendiniz bulabilirsiniz. 

 

koronavirus-siyasetcafe2.JPG

 

Son günlerde bir haber dikkatimi çekti. Çernobil  Faciasının olduğu yere doğru ilerleyen kontrol edilemeyen bir yangın. Eğer yangın oraya ulaşır ise tekrardan ortaya çıkacak radyosyon korkusu var.

Eğer bu olur ise virüs ile temas etmesi durumunda virüs mutasyona uğrarsa nolur Felaket olur değil mi. insanın aklına ister istemez şu geliyor yangın bilerek mi çıkarıldı?

İnşaALLAH yangın ulaşmaz ve kontrol altına alınır, dünyada  bu mutasyon senaryosu ile baş başa kalmak zorunda kalmaz.. Çünkü Çernobil etkileri ülkemizde bile görülmüştü çok tehlikeli bir durum cidden.

O yüzden geçen sene yayınlanan 5 Bölümlük mini dizi Çernobil (Chernobyl 2019)  izlemenizi öneririm. Çıkarılacak o kadar ders varki izleyince daha iyi anlayacaksınız. Felaketlerin hep öncesinde belli bir yetkili kesimin olayları hafife alması dikkatinizi çekmiştir.

Aslında  bunlar bize ders  bu tür olaylarda virüs, radyasyon falan  en üst önlemler alınmalı. Eğer Virüs Çin’de çıktığında Çin havayollarını kapatsa yadailk çıktığında  Dünya da belli bir dönem bütün uçuşlar iptal edilseydi virüs yayılmayacaktı.

Bunun zaten ön görüsünü Netflixde yayınlanan Pandemic: How to Prevent an Outbreak 2020 belgeselde (2019da yapılmıştır 22 ocak 2020 de bütün bölümleri yayınlanmıştır.) İspanyol gribinin savaştan dönen askerlerden  tren yolu ile yayıldığı 50-100 milyon arası ölüm ile sonuçlandığı anlatılmış,

Önümüzdeki  yıllarda virüs olursa hava yolu ile daha fazla yayılacağı ve  daha büyük oranda ölümler olacağını ön görüp anlatmıştır.

İzlemenizi tavsiye ederim bir çok şifre ve ders niteliğinde bir yapım. İzlediğinizde  sizlere virüsün gidişatı açısından çok güzel fikirler vereceği aşikâr.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gökhan AKYÜREK Arşivi