'Koronavirüsü Yeni Tapınakçılar mı yönetiyor?'

'Koronavirüsü Yeni Tapınakçılar mı yönetiyor?'

Ciddi görünmeyen iddiayı, oldukça ciddi bir gazeteci dile getirdi.

Star gazetesi yazarı Nuh Albayrak, "Uzmanları sürekli yanıltan virüs, ezber bozarak ilerliyor." diye yazarak "Salgını birileri mi yönetiyor sorusu artık bana ütopik gelmiyor. Emperyalistlerin savaş ve işgale dayalı eski sömürüleri, son derece sinsi ve acımasız devam eden yeni sömürü yöntemleri yanında nerdeyse masum kalıyor! 'Derin devlet, üst akıl' gibi isimler taktığımız bu yeni küresel güç, Tapınak Şövalyeleri' tarikatının güncel versiyonudur." dedi.

"Haşhaşîlerin Haçlı versiyonu olarak 1119'da Kudüs'ten yola çıkan Tapınak Şövalyeleri"nin kısa tarihini anlatan Albayrak, en son Yahudi kökenli İngiliz Fabian Cemiyeti üzerinde duruyor.

Albayrak'ın ilginç yazısından bazı bölümler şöyle:

1882 yılında Thomas Davidson, Almanya'daki "İlluminati"nin İngiliz versiyonu olan "Yeni Hayat Kardeşliği" cemiyetini kurdu. Bir süre sonra Davidson'ı pasif bulan bir grup genç 1884'te bu cemiyetten ayrılarak, "Fabian Cemiyeti" (Fabian Society) ile yoluna devam etti. Bunlar da Aydınlanma tarikatının "Yeni Dünya Düzeni" hedefini gerçekleştirmek istiyordu ama bu ancak "inkılaplar"la yapılabilirdi. Fabianlar İngiltere'nin yönetimini ele geçirmekle kalmamış, bütün dünyada faaliyete başlamışlardı. Mesela 1924 yılında Ankara'ya gelerek Türk millî eğitimini dizayn eden John Dewey, Amerika'nın en meşhur Fabianı idi. Öyle bir düzen kurmuştu ki yüz yıl geçmesine ve Türkiye'nin görebileceği en güçlü muhafazakar iktidar 18 yıldır uğraşmasına rağmen hâlâ düzeltilemedi.

Avrupa'da dağılan imparatorluklar yerine "Avrupa Birleşik Devletleri" kurulmasına karar vererek, bugünkü AB'nin temelini Fabianlar atmış, bütün dünyayı siyasî, ekonomik ve askerî bakımdan kontrol edebilmek için BM, İMF ve NATO'yu kurmuşlardır. Chatham House ve onun ABD versiyonu olan Council on Foreign Relations'ı bunlar yönetmekte, önemli görevlere gelecek herkeste CFR referansı aranmaktadır.

Derin yapılar hakkındaki araştırmalarıyla bilinen Mehmet Hasan Bulut, Koronavirüs Vuhan'da ortaya çıkmadan 4 yıl önce yayınlanan "Yeni Dünyanın Kurtları" kitabında, Fabian önderlerinden Bertrand Russel'ın tavsiyelerini şöyle aktarıyor:

"Mutlaka negatif nüfusu gerçekleştirmeliyiz. Nüfus azaltılamazsa planımız gerçekleşmez. Dünya savaşlarının bu hedefe büyük bir katkısı olmadı. Fakat bakteriyolojik savaş daha efektif olabilir. Eğer dünyanın her yerinde her nesilde bir veba (veya Korona) salgını olabilseydi, kalanlar dünyayı böyle tıka basa dolduramazdı." (s. 85)

Görüldüğü gibi iki dünya savaşındaki 100 milyona yakın kayıp Tapınakçı üstadı tatmin etmemiş, salgından daha büyük bir "katkı" beklemektedir. Dünyanın işi çok zor...

Asıl konumuza dönelim ve Tapınakçıların "salgın şart" öngörüsü ışığında salgını tekrar gözden geçirelim.

Aşıya ulaşılabilme açısından da baktığımızda koronavirüsten daha çok fakir ülkelerin insanları ölüyor. Avrupa ve Amerika'da sadece yaşlı nüfus azalıyor ki, bu da onları sevindiriyor.

Farkında mısınız "salgını bitirecek" diye yolunu beklediğimiz "mutasyon" yeni kâbusumuz oldu. Ayrıca virüs sınır tanımıyor zannediyorduk ama ülkeden ülkeye etkisi çok değişiyor! Bu farklılık aşı temininde daha korkunç bir hal alıyor.

Komplo teorileriyle işim olmaz. Ama emperyalistler artık bizi o kadar çok şaşırtıyor ki, bu salgını da onların üretip dünyaya salmış olmasına hiç şaşırmam.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.