Küçükçekmece’de trafiği alt üst eden kaza: 4 yaralı!

Küçükçekmece’de trafiği alt üst eden kaza: 4 yaralı!

Avcılar E-5’te lastiği patladığı için sağ şeritte duran tıra çarpan araç, zincirleme kazaya neden oldu. Toplam 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralanırken, yaşanan kaza neredeyse tüm İstanbul trafiğini olumsuz yönde etkiledi

Kaza, 15.00 sıralarında E-5 karayolu Avcılar mevkii Küçükçekmece istikametinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre lastiği patlayan 34 BRA 257 plakalı tır sürücüsü sağ şeride park ederek yardım beklemeye başladı. Bu sırada hızla gelen 34 AAE273 plakalı araç sürücüsü tırı son anda fark ederek arkadan çarptı. Diğer iki aracın da arka arkaya çarpışmasıyla zincirleme trafik kazası yaşandı.

ARAÇLARIN YANMA İHTİMALİNE KARŞI İTFAİYE MÜDAHALEDE BULUNDU

Kaza nedeniyle araçlarda bulunan 4 kişi hafif yaralandı. Yaralılara müdahale ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ekiplerince yapıldı. İtfaiye ekipleri ise araçlarda kaza sonrası yanma ihtimaline karşı olay yerine sevk edildi.

 

Yaşananları anlatan bir vatandaş, “Siyah araç hızla geliyordu vurdu tıra sonra diğer araçlar da vurdu” dedi. Kaza sonrası E-5 Küçükçekmece istikametinde trafik durma noktasına gelirken, oluşan yoğun trafik drone ile havadan da görüntülendi.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.