Küçükçekmeceliler 5 yaşındaki çocuk istismarcısına idam istedi 

Küçükçekmeceliler 5 yaşındaki çocuk istismarcısına idam istedi 

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğunun kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradı. Bu nedenle mahalle sokaklara dökülerek istismarcı hakkında idam istedi. 

Küçükçekmece'de kapılarının önünde baygın halde bulunan 5 yaşındaki küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. İstismara uğradığı iddia edilen küçük kızın amcası Vasfi E. "Benim bugün haberim oldu. Çocuk şuan yoğun bakımda" dedi.

EVİN ÖNÜNDEN ALARAK APARTMAN BOŞLUĞUNA GÖTÜRMÜŞ 

Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde dün öğlen sıralarında ortaya çıktı. İddiaya göre; henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğunu karşıda bulunan apartman boşluğuna götürerek cinsel istismarda bulundu. Ailesi, küçük kızlarını kanlar içinde kapının önünde bularak hemen hastaneye götürdü. Ameliyata alınan ve yoğun bakımdaki tedavisi süren küçük kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Durumu öğrenen mahalle sakinleri sokaklara döküldü, yürüyüş gerçekleştirdi.

ÇOCUKLAR ÇIĞLIK ATINCA İSTİSMARCI KAÇMIŞ

Mahalle sakinlerinden Barış Sezgin "3 çocuklardı, kız 5 yaşında, erkek çocukların biri 5, biri 6 yaşında. 3 çocuk burada oyun oynuyor. Şahıs geliyor 'Size para vereceğim' diyerek çocukları arka tarafa götürüyor. Zaten çocuklar korkudan kaçıyor. Kız çocuğunu da bildiğim kadarıyla görünmeyecek bir şekilde duvarın arkasına götürüyor. Çocuklar da çığlık atıyor. Şahıs da yukarıya doğru kaçmış" dedi.

CİNSEL İSTİSMARA KIZ ÇOCUĞU YOĞUN BAKIMDA

Cinsel istismara uğradığı iddia edilen kız çocuğun amcası Vasfi E. "Olay dün olmuş, benim bugün haberim oldu. Olay burada gerçekleşti. Çocuk şuan yoğun bakımda, çocuğun babası da hasta, yanında bekliyor" dedi.

MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ İDAM İSTEDİ

Mahalle sakinleri sokaklara dökülerek, Kanarya polis Merkezi önünde olayı protesto etti. Suçlu yada suçluların bir an önce yakalanmasını talep eden vatandaşlar, "Çocuğa uzanan eller kırılsın" diye slogan attı. Mahallede toplanan bir gurup kalabalık ise bu tür suçlar için idam yasasının getirilmesini istedi. 

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

Mahallenin ayağa kalkıp olayı protesto etmesi üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü resmi twitter hesabından b,r açıklama yaptı. Açıklamada, 5 yaşındaki kız çocuğunun hastanede gözetim altında olduğu ve sürecin Emniyet Teşkilatı tarafından titizlikle takip edildiği bildirildi. 

kucukcekmeceidam-emniyet.JPG

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.