Kütahyalı Ulusal Kanal'da günah çıkardı

Kütahyalı Ulusal Kanal'da günah çıkardı

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Ulusal Kanal'da yayınlanan 'Nasıl Yani' programına katıldı.

Gülgün Feyman Budak'ın sunumuyla gerçekleşen programda konuşan Kütahyalı, "Şu an Gülen cemaati hükümeti devirerek Ergenekon'daki gibi generalleri, Mustafa Balbay'ı, Perinçekleri aldıkları gibi Abdullah Gül'leri, Erdoğan'ları içeri almak" dedi.

"Bilal Erdoğan'ı alsalardı, Başbakan'ın kızlarını damatlarını alacaklardı"diyen Kütahyalı, "Hatta Ulusal Kanalı ve Aydınlık gazetesini de kapatacaklardı" dedi.

Cemaatin yayın organı Sızıntı dergisinin ismine göndermede bulunan Kütahyalı, "Cemaat sızar. O derginin adı boş yere sızıntı değildir. Kemalist rejim döneminde de Özel Yetkili Savcıların tümü cemaattendi. Yargıda Emniyet'te zaten İstihbarat ve Persone dairesi giriyorlar. Bu model askeri vesayet adı altında milletin askeri vesayet ile mücadele talebini istismar ederek kendi cemaatçi subaylarının önünü açacak bir rejim kurmuş. Şimdi hedefi mevcut hükümeti devirmek." şeklinde konuştu.

 

BALYOZ DAVASI YENİDEN YARGILANMALI

 

TÜBİTAK yapılan 5 Nolu Hardisk ile ilgili de konuşan Kütahyalı adeta günah çıkarırcasına şu ifadeleri kullandı, "5 Nolu Harddisk'ten hareketle Balyoz'un normal bir mahkemede yeniden yargılama kararının verilmesi lazım"

 

 CEMAAT SIZMAYA DAYALI ÖRGÜTLENME

 

"Cemaat sızmaya dayalı adım adım İmamlardan Gülen'e kadar uzanan bir örgütlenme. Bu örgütlenmeyi tespit etmek imkanı mümkün değildi"diyen Kütahyalı, "Gülen hareketi taban hareketi değil kadro hareketi. Sosyal tabanı da yok" şeklinde konuştu.

 

POLİS FEZLEKELERİYLE YANILTILDIM

 

Polis fezlekeleri üzerinden yanıltıldığını söyleyen Sabah yazarı Kütahyalı,"Cemaatin taktiği şudur; Bir meyve tabağı düşünün. Bir tane gerçek meyve etrafına plastik meyve. Bu 17 Aralık'ta da böyledir 3 Temmuz'da da böyledir" dedi.

 

HATA YAPTIM

 

Hata yaptığını itiraf eden Rasim Ozan Kütahyalı, "Askeri vesayetin temizlenmesi gerekiyordu. Bu temizlik kirli oldu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.