Lady Gaga'nyanın klibinde  911 Propagandası!

Lady Gaga'nyanın klibinde 911 Propagandası!

Lady Gaga’nın son parçası “911” in video klibinin, Ermeni yönetmen Sergey Parajanov'un 1969’da çektiği ve Sayat Nova’nın hayatını konu ettiği ‘Narın Rengi'nden esinlendiği açıklandı.

Aykırılığı ile tanınan şarkıcı Lady Gaga, American Horror Story dizisinin Hotel Cortez bölümünde çocukların kanından beslenen biseksüel bir sapkını canlandırmış, pedofili ve adrenochrome olaylarının kol gezdiği bir zamanda böyle bir rol alması büyük tepkilere yol açmıştı.

Dizide içtiği çocuk kanları yetmemiş olacak ki başka bir skandala daha imza attı Lady Gaga. Azerbaycan-Ermenistan geriliminin yaşandığı bu günlerde Kim Kardashian’ın skandal açıklamasının ardından bir skandal da Lady Gaga’dan geldi.

Lady Gaga, 29 Mayıs 2020 çıkışlı albümü Chromatica’da yer alan “911” şarkısının klibini 18 Eylül’de paylaşmıştı.

Lady Gaga’nın son parçası “911” in video klibinin, Ermeni yönetmen Sergey Parajanov'un 1969’da çektiği ve Sayat Nova’nın hayatını konu ettiği ‘Narın Rengi'nden esinlendiği açıklandı.

 

lady-gaga2.jpg

Lady Gaga, “911” şarkısının klibini, bir kısa film olarak tanımladı. Grammy ödüllü yönetmen Tarsem Singh’in yönetmenliğini yaptığı klipte sahnelerin çok büyük bir kısmı Sergei Parajanov’un Sayat Nova’nın yaşamını konu alan Narın Rengi filminden esinlenmiş. R.E.M.'in Losing My Religion şarkısının klibiyle bilinen Singh, Parajanov’a hayranlığını sık sık dile getiren bir isim.

Bir rüya gibi başlayan klip, Lady Gaga’nın klibin sonunda kaza geçirdiğinin ve gördüklerinin hayal olduğunun ortaya çıkmasıyla sona eriyor. Klip boyunca görülen imgelerin kaynaklarını göstererek bir kaynakçayı andıran bölümüyle de final yapıyor. İmgeler ise baştan aşağı Ermeni motifleri ile dolup taşıyor. Kanı andıran kırmızı renginin bol miktarda kullanılması, Ermeni kilisesi ve papazı kılığındaki oyuncu, kucağındaki ölü bebeğine ağlayan Ermeni kadını.

 

lady-gaga-2.jpg

Klibe isim veren 911 sözümona ABD’deki acil arama kodunu çağrıştırsa da görüntüler “1911 Olaylarına” bir gönderme aslında. Zaten bu saklanılmıyor da çünkü klibin, 1700'lü yıllarda yaşayan ünlü Ermeni şair ve aşuğ Sayat Nova'nın hayatını konu ettiği Narın Rengi filminin yönetmeni olan Sergey Parajanov’a saygı olarak çekildiği belirtildi.

Klip Ermenistan’da büyük yankı yaratsa da dünya çapında izleyenlerin attıkları disslike’ların sayısı gün geçtikçe artıyor. Anlaşılan o ki Ermeni lobisi boş durmadan algı operasyonlarına devam ediyor ve özellikle ABD’deki film ve müzik sektöründeki ünlü isimleri algı için kullanmaya devam ediyor.

KABALİSTLERİN RAKAMI 911

Klibi dikkatlice izleyen birçok stratejik yazar ise 911’in yakında olacak çok büyük bir tehlikeyi işaret ettiğini iddia ediyor. Bu iddiaların nedeni Kabala terminolojisine dayanıyor.

Kabala + Ebced gibi hesaplarda ve diğer ezoterik tanımlamalarda Tanrı, Batı terminolojisinde tamamlayıcı olması sebebiyle 10 sayısı ile ifade edilir. O, her noksanlığı tamamladığı için diğer sayısal kümeleri tamamlar ve temsil ettiği numerolojik sayı, 10 sayısıdır.

Ancak "Şeytan" denen varlık, kendini Tanrı'dan büyük gördüğü için 11 rakamını kullanır ve onun temsilcileri, sembolizm ile mesajlar vererek 911 rakamını subliminal olarak her tarafa dokurlar.

911 yazısının her tarafa yazılması, filmlerde, sembollerde, reklamlarda ve diğer birçok materyalde kullanılması, 9 sayısından sonra yani "İnsan'dan sonra Tanrı'yı temsil eden 10 sayısını tanımadan Şeytan'ı temsil eden 11 sayısına geçmek demektir. Yani Tanrı'yı yok sayarak direk İnsan ve Şeytan ilişkisi (9 & 11) anlamına gelir.

Saat 09:11’de iki uçağın ikiz kulelere çarpması, bir saldırı değil aslında şeytani bir ritüelin startının verilmesi olduğunu iddia ediyor stratejist yazarlar.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.