Manken Tuğçe Kazaz sosyal medyada alay konusu oldu

Manken Tuğçe Kazaz sosyal medyada alay konusu oldu

Yaptığı ilginç ve tuhaf açıklamalar ile Türkiye gündemine oturan Tuğçe Kazaz, gereksiz açıklamalarına bir yenisini daha ekledi ve sosyal medyada alay konusu oldu. İşte haberlerin ayrıntıları;

Yaptığı ilginç ve tuhaf açıklamalar ile Türkiye gündemine oturan Tuğçe Kazaz, gereksiz açıklamalarına bir yenisini daha ekledi ve sosyal medyada alay konusu oldu.

Tuğçe Kazaz bu kez "Kurban Bayramı" ile ilgili açıklama yaparak "Kurban kesmeyelim de birbirimizi mi keselim" dedi.

Tuğçe Kazaz, "Yüce Yaradan o kurbanla beraber içimizdeki kini, nefreti ve negatif olan tüm duyguları kesip atmamız için bize kurban kesmeyi emretmiştir. Bu durumda, kurban kesmeyelim de birbirimizi mi keselim? Asıl sizler kurban kesmediğiniz için bu kadar saldırgan ve tedirginsiniz" ifadelerini kullandı.

Kazaz, "Kurban ibadet değil diyen cahiller olmuş. Sözde medeniyeti bize aşılayan batı toplumları, kurban kesmediği için kurban yerine 57 Müslüman ülkedeki masumları kesiyor. Kurban kesmek sadece bir hayvanı kesmek değildir. İnanan herkesin kurban kesmesi ve hatta kesilen kurbanın akan kanını izlemesi lazım. Böylece o kesilen kurbanla beraber tüm negatif duygularımızdan kurtulabiliriz. Mutlak adalet ve doğruluk sahibi olan Rabbimiz, her olayda olduğu gibi kurban olayında da insan olmamız için bize bu hediyeyi bahşetmiştir" diye konuştu.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI:

MeCzuP @meczup34_ : Tuğçe Kazaz sakince elindeki bıçağı yere bırak

levent turgut @DsaeLevent : "Tuğçe Kazaz" sen sesini kessen emin ol ne hiddet olur ne de vahşet...yeter ki sus...

Sıradan_Biri @__Birikim: Hayırdır..Tuğçe Kazaz yine DİN mi değiştirmiş ?

SMHKY @semih_kaya: tuğçe kazaz ve ahmet hakan'ı sırt sırta yapıştırırsak, bu sürekli dönüşlerle kuvvetli bir enerji elde edebiliriz.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.