Mansur Yavaş, Gökçek’in kol saatini kaldırdı!

Mansur Yavaş, Gökçek’in kol saatini kaldırdı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara'yla ilgili çalışmalarından birisi de Melih Gökçek döneminde yaptırılan kol saati şeklindeki kulesini kaldırtarak oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde HDP ve İYİ Parti desteği ile CHP adayı olarak seçilip mazbatasını alan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, ilk icraatlarından yine dikkat çeken bir karara imza attı.

Dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2014 yılının başında TBMM'nin karşısında, Genelkurmay Başkanlığı'nın bulunduğu meydandaki kavşağa, iç içe geçen 4 kol saatinden oluşan anıt yaptırdı.

CHP’Lİ MANSUR YAVAŞ KOL SAATLERİNİ KALDIRDI

17-25 Aralık sürecinin ardından anıt, tartışmalara yol açmış ve CHP tarafından TBMM gündemine taşınmıştı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte İYİ Parti’nin de desteklediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mansur Yavaş, anıtı kaldırttı.

KOL SAATİ VİNÇ İLE SÖKÜLDÜ

Mansur Yavaş’ın talimatı üzerine Büyükşehir Belediye ekipleri, sabaha karşı kavşağa geldi. Meydandan vinç yardımıyla sökülen anıt, kamyona yüklenerek, götürüldü. Anıtın yerleştirildiği kaide ise meydanda kaldı. Başkan Yavaş'ın talimatıyla, kavşağa yeni bir anıt yerleştirileceği öğrenildi.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.