Mansur Yavaş kimlerin bayramını kutluyor?

Mansur Yavaş kimlerin bayramını kutluyor?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş verdiği bayram mesajı reklamı ile tartışma konusu oldu.

Daha çok HDP ve yanı sıra İYİ Parti desteği ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Mansur Yavaş verdiği Ramazan Bayramı ile tartışma konusu oldu.

Mansur Yavaş, PKK’nın siyasi uzantısı HDP destekçisi olarak bilinen Gazeteduvar sitesine verdiği bayram mesajı tartışmalara sebep oldu.

Göreve geldikten sonra belediyede yaptığı atamalarda MHP ve Devlet Bahçeli düşmanı olarak bilinen isimleri atayan Mansur Yavaş seçimlerde kendisine tam destek veren HDP siyasi ayağının medyasını desteklemeyi ihmal etmedi.

Bir çok CHP destekli haber sitelerine bayram mesajı vermeyen Mansur Yavaş PKK’nınn siyasi uzantısı HDP desteği ile bilinen Gazeteduvar adlı haber sitesine bayram mesajı reklamı verdi.

 

Yavaş, HDP’li Sezai Temelli’nin adeta parmak salladığı ve ‘Mansur Yavaş bilmeli ki’ diye başladığı sözlerini unutmadığını ortaya koydu. Ancak Mansur Yavaş bilmeli ki; Ankara seçimeni yalnızca HDP seçmeni ve Milliyetçi Ülkücü camiasının küskün seçmeninden ibaret olmadığını unutmamalı. Keza HDP destekli Gazeteduvar takipçileri tarafından gelen tepki üzerine Mansur Yavaş’ın reklamını öğleden sonra kaldırmak zorunda kaldı.

 

yavas-gazeteduvar.jpgHDP destekli Gazeteduvar sitesinin Mansur Yavaş'ın yayınladığı ve sonradan kaldırdığı bayram reklamının yayımlandığı alanın boş kaldığı görünüyor. 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.