Mansur Yavaş’tan ilk genelge Her şeyi durdurun

Mansur Yavaş’tan ilk genelge Her şeyi durdurun

İYİ Parti ve HDP’nin tam desteği ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş ilk genelgesini yayınladı. Yavaş ilk genelgesinde belediyeye ait tüm çalışmaların durdurulmasını istedi.

İYİ Parti ve PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin tam desteği ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Mansur Yavaş ilk genelgesini yayınladı. Yavaş ilk genelgesinde belediyeye ait tüm çalışmaların durdurulmasını istedi. Yavaş ayrıca belediyede çalışan tüm memur ve işçilerinde izinlerini iptalini istedi.

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün sabah saatlerinde mazbatasını alarak göreve başladı. Yavaş göreve başlar başlamaz ilk işi belediyede devam eden tüm çalışmaların durdurulmasını istedi.

Yavaş yayınladığı genelgede belediye ve bağlı müdürlükler ve bağlı bulunduğu tüm şirketlerde her türlü ödeme, harcama, ihale, mal ve hizmet alımı, personel alımı, araç kiralama, gayrimenkul alış satış kiralama ile ilgili tüm işlerin ikinci bir emre kadar durdurulduğu kaydedildi.

Yavaş yayınladığı genelgede belediyeye bağlı şirketlerdeki işçi, memur ve şirket elemanı personellerinin izinlerinin durdurulması izinde olanların ise geri çağrılması istendi. 

ankarabelge.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.