Martın sonu tatile çıktı İmamoğlu'na tepki büyük İstanbul'u böyle mi yönetecek?

Martın sonu tatile çıktı İmamoğlu'na tepki büyük İstanbul'u böyle mi yönetecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu, daha 1 ay bile oturmadığı başkanlık koltuğunu vekaleten Hüseyin Aksu'ya devretti ve tatile gitti.

"Çok çalışacağız, İstanbullulara layık olacağız" sloganları ile yerel seçimleri kazanan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını alır almaz ailesi ile tatile çıktı.

İmamoğlu'nun apar topar yaz tatiline çıkması eleştirileri de beraberinde getirdi.

 

imamoglu-tatil-siyasetcafe.JPG

İmamoğlu Bodrum'da

 

Tatilini Bodrum'da geçiren Ekrem İmamoğlu daha 1 ay bile oturmadığı başkanlık koltuğunu vekaleten Hüseyin Aksu'ya devretti.

İzne ayrılan İmamoğlu, Bodrum Antik Tiyatro’da Zülfü Livaneli konserini de izledi. Burada davet üzerine sahneye çıkan İmamoğlu İstanbul'a hizmet edeceğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu'nun 8 günlük izin dilekçesini sosyal medyadan paylaşan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanına sert sözlerle yüklendi.

kkorkmaz-karaca-siyasetcafe.jpg

"Bunlar sadece konuşur. İş değil, laf bunların hayatı. Tanırım hepsini. Ekrem Bey millet senden iş bekliyor. 8 gün izin talebi açmışsın gelir gelmez." diyen Karaca, "Hani acelen vardı? Hani çok çalışacaktın?" sorularını yöneltti.

İşte İmamoğlu'nun 8 günü kapsayan yaz tatili için hazırlanan izin belgesi;

dagitim-siyastecafe.jpg


 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.