Masterchef'te ağlatan eleme gecesi

Masterchef'te ağlatan eleme gecesi

İlgiyle takip edilen yarışma Masterchef'de bu akşam bir eleme gecesi daha yaşandı. Eleme potasındaki Batuhan, Güzide ve Rıfat yine hünerlerini sergiledi. Ancak Rıfat büyük bir hata yaparak yemeğindeki en önemli detayı unutunca elenmekten kurtulamadı.

Usta şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna bu akşam bir yarışmacıyı daha yarışmadan eleyerek büyük finale doğru bir adım daha yaklaştı.

 

8a6c32ad-0492-4ea5-a9ff-5fd86199d7b7.jpg

Dokunulmazlık oyunun ardından yapılan eleme turunda Danilo Zanna'nın Trüf mantarlı tarifine en yakın tabağı yapmaya çalışan Güzide, Batuhan ve Rıfat arasında muhteşem bir çekişme yaşandı.

 

Şefler bütün tabakları tek tek denedi, ancak yarışmacı Rıfat'ın yemeğin en önemli detayını atlaması onu geri dönülemeyecek bir duruma soktu. Şefler de bu durumda üzülerek de olsa Rıfat'ı elemek zorunda kaldılar.

 

Masterchef yarışmacısının altıncısı olan Rıfat, yarışmadan gözyaşlarıyla ayrıldı ve programın kendisine kattıklarından bahsederek şeflere tek tek teşekkür etti.

 

Ayrıca şefler de Rıfat'ın bu sezon en hatırlanacak yüzlerinden biri olacağı ve önünün çok olduğu mesajını verdiler. Yarışmada kalan son 5 yarışmacı da finale uzanmak için hünerlerini sergilemeye devam edecek.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.