MasterChef’ten Survivor'a bomba transfer! İşte Survivor 2021 kadrosu

MasterChef’ten Survivor'a bomba transfer! İşte Survivor 2021 kadrosu

Survivor 2021’de yarışacak yarışmacılar yavaş yavaş netlemeye başladı. İddialara göre bu yıl MasterChef’ten Survivor'a iki bomba isim transfer edilecek.

TV8 kanalının popüler yemek yarışması MasterChef’in sona ermesine sadece birkaç hafta kalmasından dolayı akıllara Survivor 2021 ne zaman başlayacak sorusu geldi.

MasterChef Türkiye’nin sona ermesiyle Survivor 2021 heyecanı yeniden başlayacak.

Survivor 2021’de yarışacak yarışmacılar hakkında önemli iddialar ortaya atılırken bu sezon Survivor Ünlüler Gönüllüler kadrosunda olacak isimler netleşmeye başladı.

Survivor yeni sezonunun formatı ve başlangıç tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yer almıyor. Yeni sezonun 16 Ocak ya da 23 Ocak’ta başlaması bekleniyor.

 

İSİMLER NETLEŞMEYE BAŞLADI

 

Survivor’a katılacak yarışmacıların ise isimleri netleşmeye başladı.

MasterChef programının sona ermesinin ardından ekranlara gelecek olan sevilen yarışma programında yine birbirinden başarılı isimler ter dökecek.

 

İşte Survivor 2021 kadrosunda olacağı iddia edilen yarışmacılar;

 

HİKMET TUĞSUZ

Survivor 2021'ye katılması kesin gözüyle bakılan ilk yarışmacı Hikmet Tuğsuz. Hatırlarsınız ki kendisi Survivor'da sakatlanmıştı. 2021 için de adı geçen Hikmet, Survivor’da sakatlığın ardından iki kere ameliyat oldu.

 

h-012.jpg

 

UĞUR PEKTAŞ

Survivor tarihinin ilk şampiyonu olarak akıllara kazınan Uğur Pektaş, geçtiğimiz yıl henüz ilk haftada sakatlanarak yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Uğur Pektaş’ın da bu sezon Ünlüler takımında mücadele etmesi bekleniyor.

 

u-003.jpg

 

 

UĞUR KARDAŞ

Masterchef’in ilk şampiyonu Uğur Kardaş’ın Survivor’a katılacağı iddia edildi. Ancak diğerleri gibi henüz bu da netleşmiş değil.

 

uuu-001.jpg

 

CELAL SARIGÜL

Masterchef’e erken vedasıyla üzen Celal Sarıgül’ün de Survivor’da olacağı gelen iddialar arasında yer alıyor. Celal Sarıgül’ün efor testine girdiği de gelen bilgiler arasında.

 

cccc.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.