Mehmet Ali Erbil'in şaşırtan değişikliği

Mehmet Ali Erbil'in şaşırtan değişikliği

Bir zamanların "Çarkıfelek" sunucusu ve yaptığı programlarda kullandığı sözler ve hareketlerle akılda kalan ünlü şovmen M. Ali Erbil yaşadığı değişim dikkat çekiyor. Erbil, hastalandıktan sonra yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi.

Bir zamanların ünlü şovmeni M.Ali Erbil’in geçirdiği ağır ameliyattan sonra yaşadığı değişim sosyal medyada da gündem oldu. Bir süre önce beyin kanaması geçiren ve ameliyat olan Erbil hastanede yaşadığı zor günleri anlattı. Beyin ameliyatı sonrası kaldığı yoğun bakımdan çıkan Erbil;

 

“Yürüyemeyeceksem fişimi çekin” dediğini anlatarak yaşadığı zor anları paylaşmıştı. Erbil, hastaneden taburcu olduğu gün basın mensuplarına açıklama yaparken gözyaşlarını tutamamıştı. Duygusal anlar yaşayan ünü sunucu sürekli dua okuduğunu anlattı.

 

HİÇ BİLMEDİĞİM DUALARI…

Yoğun bakımdan çıktıktan sonra normal odaya alındım diyen Erbil, konuşamadığını, hareket edemediğini anlatarak, dilimi oynatarak iletişim kurmaya çalışıyordum dedi. Erbil, Allah’a dua ettim, “hiç olmazsa bir elimi kullanayım ve iletişim kurayım”, diye dua ettim dedi. Hiç bilmediği duaları okuduğunu söyleyen Erbil, "Damadım bana yeniden duaları öğretti. Gözümü bile açamıyordum. O dua okuyordu, ben tekrar ediyordum. Hiç bilmediğim duaları..." dedi..

twit-1.jpegtwit-2.jpeg

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum