Menzil ve Süleymancılara Almanya desteği!

Menzil ve Süleymancılara Almanya desteği!

Cemaat ve tarikatlara karşı görüşleri ile bilinen ilahiyatçı Sait Çamlıca, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu...

Cemaat ve tarikatlara karşı görüşleri ile bilinen AKP’ye yakın ilahiyatçılardan Sait Çamlıca, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

'Almanya'dan FETÖ'nün dahil olduğu projeye 10 milyon euro' başlık bir haberi paylaşan Çamlıca, Almanya'nın sadece FETÖ'ye değil, Süleymancılara ve  Menzil tarikatına da destek verdiğini ifade etti.

Çamlıca, kişisel Twitter hesabından, "Sadece FETÖ ekibine değil, Süleymancılara ve Menzil ekibine de destek veriyor Almanya. Düşünmeyen, Aklını şahıslara teslim eden birey yetiştiren, diğer cemaatlere de destek veriyorlar. Hedefleri insan kaynaklarımızı kullanmaktır" diye yazdı.

İşte Çamlıca'nın o paylaşımı:

feto-cemaat-siyasetcafe.png

Öte yandan, Çamlıca, bu ayın başında, AKP Üsküdar Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği panelde bir konuşma yapmıştı. İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun torunlarından Halik Ustaosmanoğlu ise, Çamlıca'nın panelde konuşma yapmasına sinirlenmişti. Ustaosmanoğlu, “Hiçbir birikimi olmayan ve M. İslamoğlu, İlhami Güler gibi Peygamber düşmanı taifenin artığı bu adama itibar etmeyin, yeter vallahi yeter. Nerede bir sapık var baş tacı ettiniz, yazıklar olsun yazıklar olsun” diyerek, Çamlıca'ya tepki göstermişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.