Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul başlıyor

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul başlıyor

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da Zorlu PSM'de başlıyor..Ayrıntılar için tıkla...

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Mart'ta  Zorlu PSM'de

 

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da Zorlu Performans Sanatları’nda Mart ayı içerisinde (27-30 Mart) bu sezon 32 marka ve tasarımcı Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonlarını sergileyecek.

Defile, mini defile ve sunum gibi üç farklı formatta gerçekleştirilecek olan koleksiyonlar Zorlu PSM’nin de dışına çıkarak tasarımcıların kendi showroom’larında da sergilenecek.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında Aslı Filinta, Bahar Korçan,Belma Özdemir, BRAND WHO, Cihan Nacar, Çiğdem Akın, Deniz Berdan, Emre Erdemoğlu, Exquise, Gökhan Yavaş, İpek Arnas, Lug Von Siga, Mehmet Korkmaz, Mehtap Elaidi, Meltem Ozbek, Atalier Kikala, Sudi Etuz, Mert Erkan, Miin By Kadir Kılıç, Murat Aytulum, New Gen by Ima, Nihan Peker, Niyazi Erdoğan, Özlem Erkan, Özlem Kaya, Raşit Bağzıbağlı, St. Nian, Şiyar Akboğa, Tuba Ergin, Tuvanam, Urun ve Zeynep Tosun alıyor.

Podyumda Çağla Şikel, Tülin Şahin, Sema Şimşek gibi isimler yürüyecek olup Sertab Erener ve Merve Özbey sahne alacak.

Etkinliğin 11 sezondur isim sponsoru olan Mercedes-Benz, Sonbahar/Kış 2018 sezonunda geride bırakılan 10 sezonu onurlandıran bir koleksiyon kitabı sunuyor. Geçtiğimiz beş yılın en unutulmaz anları, katılan tasarımcıların defile ve sunumlarını yaratıcı fotoğraflar eşliğinde bir araya getiren “Story of X Seasons” isimli bu kitapla Mercedes-Benz, 11. sezonunu görkemli bir biçimde karşılıyor ve Türk moda tarihinin ortak belleğini bir koleksiyon kitabına sığdırıyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Mercedes-Benz’in isim sponsorluğunda, resmi sponsorlar Bioderma, L’Oréal Professionnel, M.A.C Cosmetics, Zorlu Center ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleştirilmektedir.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmektedir.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.