Meryem Uzerli fena yakalandı

Meryem Uzerli fena yakalandı

Yeni bir aşk mı doğuyor?İş adamı Alp Özcan’la yollarını ayıran Meryem Uzerli, yeni sevgilisi olduğu konuşulan erkek arkadaşıyla ilk kez objektiflere takıldı

Meryem Uzerli, önceki akşam yeni sevgilisi olduğu iddia edilen bir erkekle görüntülendi. Oyuncu, 2016 şubat ayında iş adamı Alp Özcan’la sevgili olmuş, sekiz ay sonra ayrılmıştı. Nisan ayında ilişkilerine ikinci kez şans veren çift, bir ay sonra yeniden yollarını ayırmıştı. Bir süredir yalnız olan oyuncu, önceki gece arkadaşlarıyla İstanbul turuna çıktı. Asmalımescit’te başlayan eğlence, Emirgan’daki Gizli Kalsın’da devam etti. Mekandan gizemli erkek arkadaşıyla çıkan Uzerli, Taksim’de bulunan Grand Hyatt Otel’e gitti.

İkili, araçlarından indiği sırada patlayan flaşlar karşısında şok yaşadı. Erkek arkadaşının hemen arkasından otele giren Uzerli, muhabirlere, “Arkadaşlar, neden çekiyorsunuz?” diye tepki gösterdi. Gazetecilerin, “Meryem Hanım, beyefendi kim? Yeni bir aşk mı?” şeklindeki sorularını yanıtsız bırakan oyuncu, koşar adımlarla uzaklaştı. Yeni erkek arkadaşıyla ilk kez görüntülenen oyuncunun, keyifsiz hali dikkat çekti.

 

Kaynak:Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.