Metin Akpınar'dan Erdoğan hakkında yeni açıklama

Metin Akpınar'dan Erdoğan hakkında yeni açıklama

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan usta oyuncu Metin Akpınar serbest bırakıldıktan sonra yeni bir açıklama yaptı.

Bu sabah güvenlik güçleri tarafından evinden alınarak İstanbul Anadolu Adliye Sarayı'na getirilen ve burada ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Metin Akpınar, İstanbul Kadıköy'deki evinin önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve merak edilenleri yanıtladı.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan dizi ve sinema oyuncusu Metin Akpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef gösteren bir davranışın içinde olmadıklarını ve olamayacaklarını ifade etti.

Metin Akpınar katıldığı programda (Halk TV-Halk Arenası) ülkenin ve milletin refahı için tercih ve temenni ettikleri demokrasiyi anlatmaya çalıştıklarını vurguladı.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında mahkeme kararını verdi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın görevini yaptığını söyleyen Metin Akpınar, savunmalarının alındığını, inandıkları doğruları anlatmaya çalıştıklarını, isnat edilen suçların hiçbiri ile ilgisinin olmadığını belirttiklerini söyledi.

 

Bu haber de ilginizi çekebilir

47742.jpg

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.