Metrobüs'te kadın şiddeti! Erkek yolcuyu dakikalarca dövdü

Metrobüs'te kadın şiddeti! Erkek yolcuyu dakikalarca dövdü

İstanbul Avcılar metrobüsünde bu sabah yaşanan şiddet vakası herkesi hayrete düşürdü, İddiaya göre çantasının rahatsız ettiği gerekçesiyle bir kadını uyaran adam, kadın tarafından dakikalarca süren sözlü ve fiziksel şiddete uğradı.

Her zaman taciz ve kadına şiddet olaylarına tanık olduğumuz metrobüste bu kez öfkesine yenilmiş bir kadının erkek yolcuya şiddeti görüntülendi.

 

Olaya tanıklık eden bir sosyal medya kullanıcısı o anları şöyle anlattı; 

 

"Bugün sabah saatlerinde denk geldiğim ve kadın şiddetine karşı çaresiz kalan bir adam gördüğüm olay. Adam, kadına " çantan beni rahatsız ediyor" dedi ve yaklaşık 3 dk boyunca hakaret ve dayak yedi.
 

Edit: Olayın başını ve sonunu gördüğüm için yazıyorum. adam, kadına " çantanı çeker misin rahatsız oluyorum" dedi. sonrasında kadın bağırıp çağırmaya başladı. Sapıklık veya türevinde bişey olmadı. kadın savunacağız diye kendinizden geçmeyin sevgili suserler.
 

Videoya kadın bir süre vurduktan sonra almaya başladım. adamı bayağı hırpaladı açıkçası. Hatta insanlar araya girdikten sonra çantasından telefonunu çıkartıp fırlattı adama. O kısmı videoya alamadım.
Şansa yaşıyoruz memlekette."

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.