Mezarını yaptıran ünlü oyuncu: “Yerimi çok beğendim”

Mezarını yaptıran ünlü oyuncu: “Yerimi çok beğendim”

Ünlü Oyuncu Yakup Yavru kendisine yaptırdığı mezar hakkında konuştu. İşte ayrıntılar;

Ünlü Oyuncu Yakup Yavru, kendisi için mezar yaptırdı.

yakup-yavru2.jpeg

Yaptırdığı mezar hakkında konuşan 64 yaşındaki oyuncu, "Yerimi çok beğendim. Hemen ölesim geliyor. Kendime göre hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum" dedi.

cekfe_1525356279_3246235.jpeg

Sinema ve tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, memleketinde, belediyeye bağlı Tekirdede Mezarlığı'ndan kendisi için 35 bin liraya mezar satın aldı. Kendisi için yaptırdığı mezar yerine giderek burada konuşan ünlü oyuncu, "Ölümlü dünya ne olur ne olmaz diye, İstanbul'da Zincirlikuyu değil de kendi öz memleketimde aklım başımdayken, canım sağken yerimi satın alıp, mezarımı yaptırayım dedim. Hiç olmazsa yarın öldüğümde insanlara sıkıntı çıkarmayım dedim.

HEMEN ÖLESİN GELİYOR

Çok da keyifli oldu. Zaten yerimi de çok beğendim. Hemen ölesin geliyor. Öyle bir hoşuma gitti ki şimdi bir de hayrat için ismime çeşme yaptıracağım. Ben memnunum. Paraları oraya, buraya savuracağıma kendime göre, hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum.

MEZAR MASRAFI 35 BİN LİRA

Mezarın arka kısmına özel olarak yaptırdığım 5 göze, ben öldükten sonra yağmur ve kardan etkilenmeyen çeşitli portrelerimi yerleştirecekler. Şimdi koyarsak, ayıp olur. Herkes Fatiha okumaya başlar, gerçekten öldü sanırlar. Mezarıma yaptırdığım toplam masraf 35 bin lirayı buldu. Daha da harcayacağım."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum