MHP'deki ajan kim?

MHP'deki ajan kim?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yaşanan gerginlik MHP'de yeni bir krize yol açtı...

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sözlü olarak atışmış, ardından bir grup MHP'li Akşener'in evinin önünde kısa bir protesto gösterisi yapıp ayrılmıştı. Bu anları sosyal medya hesabında paylaşan Meral Akşener'in evinin önündeki izinsiz gösteriye katıldıkları iddia edilen, aralarında görevden alındığı açıklanan MHP Üsküdar İlçe Başkanının da bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alınmıştı..

Yaşanan bu gerginlik MHP'de yeni bir krize yol açtı. Bu olayların arkasında bir provokasyon olduğu iddiaları MHP'de ajan kim sorusunu gündeme getirdi.

İddiaya göre; MHP’de etkili ve önemli olan bir kişi aynı zamanda İYİ Parti ile de flört halinde ve zaman zaman görüşmeler yapıyor. Bu kişi olayın olduğu gün önce Meral Akşener'in evine gidiyor. Daha sonra Üsküdar MHP ilçe binasına gidiyor. İlçe binasında bulunanları Akşener'i protesto etmek konusunda ikna ederek, Akşener'in evinin bulunduğu sokağa gitmeye teşvik ediyor.

Kalabalık Akşener'in evinin olduğu sokağa gidip slogan atmaya başlayınca aynı kişi Akşener'in arka tarafında durarak olayları videoya çekiyor. İYİ Partililerin servis ettiği ve Akşener'in hemen arka tarafından çekilen bu görüntülerde Akşener'in sesi net bir biçimde duyuluyor. Hemen Akşener'in yanı başında çekilen bu görüntüleri kimin çektiği merak konusuydu.

Çünkü Akşener evde iki kişi olduklarını söylemiş ve başka bir kimse olmadığını ifade etmişti. O zaman bu kadar yakın mesafeden hemen Akşener'in arkasından bu görüntüleri kim çekti?

İşte bu sorunun cevabı MHP Genel Merkezinde...

İddialara göre MHP Genel Merkezi bu kişinin kimliğini tespit etti. Şimdi bu iddiaların muhatabı olan MHP'deki 'Ajan'ın kimliğinin açıklanması halinde kıyamet kopacak.

siyasetcafe.com

araba-003.jpg

ogretmen-002.jpg

celal.jpg

genelev.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum