MHP’li başkanın ilk işi odasının kapısını söktürmek oldu

MHP’li başkanın ilk işi odasının kapısını söktürmek oldu

31 Mart yerel seçimlerde Amasya Belediye Başkanı seçilen MHP'li Mehmet Sarı, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak, göreve başladı. Sarı'nın ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürmek oldu.

Amasya Belediye Başkanı seçilen MHP’li Mehmet Sarı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Himyeri'den mazbatasını aldı. Amasya Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törenle AK Partili eski Belediye Başkanı Cafer Özdemir’den görevi devralan Sarı'nın ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürmek oldu.

Seçim kampanyası döneminde seçmenlere söz verdiği gibi makam odasının kapısını söktürdüğünü ifade eden Mehmet Sarı şöyle konuştu; "Bizde kırmızı ışık yok, bekleme yok, sansür yok, bir insan abisinin, akrabasının evine nasıl gidiyorsa öyle geleceksiniz. Randevuya paydos' dedik. 'Bizim makamımızın kapısı olmayacak' dedik. 'Bismillahirrahmanirrahim' dedik, başladık. Belediyenin makam kapısını söktük. Ben şimdi yoldan geçeni görüyorum. İçeriye gireni de görüyorum. Onlar da bizi burada görecekler, işleri var ise gelecekler. Biz ne dedik? 'Bu söz Mehmet Sarı sözüdür' dedik. Elhamdülillah birinci sözümüzü yerine getirdik. Bizi izlemeye devam edin.”

Amasya’nın yeni Belediye Başkanı olan Mehmet Sarı, daha sonra belediye personelinin ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. Sarı’nın başkanlığını çok sayıda vatandaş tebrik ziyaretine geldi.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.