MHP'li Feti Yıldız'dan flaş açıklamalar: “Seçimler yenilenecek”

MHP'li Feti Yıldız'dan flaş açıklamalar: “Seçimler yenilenecek”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, katıldığı televizyon programında, Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimini yenileyeceğini iddia etti. 

Beyaz TV’de yayınlanan ‘7. Gün’ programına konuk olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, af konusu ve İstanbul seçimlerine ilişkin açıklama yaptı.

“SEÇİMLER YENİLENECEK”

İstanbul’daki seçimlerin yenileneceğini öne süren Feti Yıldız şu ifadeleri kullandı:

“Senin önüne gönderilmiş bir liste var, neden bu listeden seçmiyorsun da o ilçe ve şehirde oturmayan bin kilometre ötede yaşayan birilerini o sandığın başına koyuyorsun. Bu hile değil mi? Sandık başkanının fonksiyonlarını gayet iyi biliyoruz. Sandık başkanlarının görevi aynı zamanda yargısal bir görev. Onun yerine şu olsun, bu olsun olmaz. Bizler bir hukuk devletinde yaşıyoruz”

AF KONUSU!

Uzun süredir tartışılan konulardan biri olan ‘af’ konusu hakkında da konuşan Feti Yılmaz şu açıklamayı yaptı:

“Af konusu Adalet Komisyonu’nda, Genel Kurul’a henüz inmedi, inşallah ilk işimiz Genel Kurul’a bu konuyu getirmek olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız teklifimizin ilk günlerinde kendisine gelen eksik bilgiler nedeniyle bazı açıklamalar yapmıştı. Ancak zaman içerisinde teklifin detayları öğrenildi. Biz hangi suçları istisna tuttuğumuzu defalarca belirttik. Terör suçları, cinsel saldırı, Atatürk aleyhine işlenen suçlar, PKK, FETÖ, silahlı sol örgütler kapsam dışı. Kapsam dahilinde olan suçlar da bellidir.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.