MHP’li Yıldırım’dan ABD Büyükelçiliği’nin skandal tweetine tepki: Suçüstü yakalandılar!

MHP’li Yıldırım’dan ABD Büyükelçiliği’nin skandal tweetine tepki: Suçüstü yakalandılar!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım; firari Fetö’cü Ergun Babahan’ın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili skandal paylaşımlarını ABD’nin Türkiye Büyükelçiği’nin resmi hesabından beğenilmesi üzerine büyük tepki gösterdi

Kendi twitter hesabından hem Ergun Babahan hem de ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ni topa tutan Yaşar Yıldırım bu faaliyetlerin Türk milliyetçiliğine karşı girişilen bilinçli hareketler olduğu yorumunu yaptı.

Ergun Babahan tweetinde “Türkiye halkları Bahçeli’siz bir siyaset dönemine hazır olmalı” demişti.

Yaşar Yıldırım sosyal medyadan tepkisini şu tweetler ile paylaştı:

Gün geçmiyor ki bir karanlık mihraktan şerefsizce çığlıklar yükselmesin! Devlet Bey öksürse, sala okumak için sıraya girmeye niyetli gözü dönmüş alçaklar, Türk Milleti’nin direnç noktası olan MHP’nin ve Liderinin mukavemetini zayıflatmak için kahpece saldırıyorlar!

Bir gün siyaset erbabı, bir gün köşe yazarı, bir gün kravatlı terörist, bir gün eli kanlı katiller olarak ortaya çıkıp taarruza geçen bu Türk ve Türkiye düşmanlarına, hülasa MHP’nin varlığından dehşete düşüp çıldıranlara en son ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’de RESMEN katılmış!

-ABD’nin sözüm ona Ankarada’ki ‘büyükelçiliği’ Ortadoğu’da kanlı emperyalist planların yönetildiği bir mütareke şubesi, Türkiye’de siyaseti dizayn etmek maksatlı faaliyetler yürüten bir harekat merkezidir. Bu merkezin baş düşmanı Türk Milliyetçiliği, baş hedefi de MHP’dir!

 

Fetö firarisi bir melunun ‘Türksüz Türkiye, Bahçeli’siz MHP’ hayaline destek verdiği aşikar olan ABD Ankara Büyükelçiliği suçüstü yakalanmıştır!

Lider’in sözlerine her seferinde kulak tıkayıp, gözlerini kapatanlar! Şimdi anladınız mı MHP’ye oynanan oyunların yazarını, kaynağını!?

Devlet Bahçeli, gençliğinden bugününe; Türk Milleti, onurlu ve hür yaşasın diye, en şerefli kavgalardan, en kutlu mücadelelerden başı dik çıkarak geldi. Öncümüz ,önderimiz oldu.

Ekselanslar, hainler merak buyurmasın, Türkiye düşmanlarına soracağı hesap, ödeteceği bedel pek yakındır!

Ülkücülerde demir dağı eriten bir yürek, 40 çeriyle Çin Sarayını basan Göktürk Şehzadesi Kürşad’ın cesareti, karadan gemilere yollar açan Fatih’in deliliği vardır!

Ve Ülkücüler için Lider şerefli davanın şerefini omuzlayandır! Cesaretimizi de, deliliğimizi de sınamaktan vazgeçin!

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.