Son dakika: Dünya bu skandalı konuşuyor. Epstein skandalında öyle bir resim ortaya çıktı ki…

Son dakika: Dünya bu skandalı konuşuyor. Epstein skandalında öyle bir resim ortaya çıktı ki…

Son dakika: Pedofil milyarder Epstein skandalında son perde, Pandora’nın kutusu açıldı, sırlar ortaya saçıldı... Dünya jet sosyetesi bu fotoğrafı konuşuyor!

Geçtiğimiz hafta FBI, Jeffrey Epstein’in daha önce sevgilisi olan Ghislaine Maxwell’ı, seks amaçlı insan kaçakçılığı suçlamalarıyla geçtiğimiz Perşembe tutuklamıştı. Ardından da İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in üçüncü çocuğu ve 2. oğlu Prens Andrew’u ifade vermek için çağırmıştı. Prens Andrew FBI'ın ifade çağrılarına henüz olumlu bir yanıt vermedi.

Tutuklanmadan önce Maxwell’in Paris’te lüks bir konutta gizlendiği ileri sürülmüştü. Bir dönemin en ünlü sosyetik güzelleri arasında gösterilen Maxwell, 35 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

1991'de ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell'in kızı olan Ghislaine Maxwell, Prens Andrew'ın da yakın arkadaşıydı.

New Hampshire'de tutuklanıp hakim karşısına çıkarılmak üzere New York'a gönderilen 58 yaşındaki Maxwell, Epstein hakkındaki cinsel istismar iddialarından haberi olmadığını öne sürüyor.

Prens Andrew hakkındaki reşit olmayan kızlarla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları da Epstein ve Maxwell'in dahil olduğu ağla bağlantılı.

Maxwell’in, pandemi boyunca Paris’te kaldığı ve ABD’de herhangi bir suçlamayla karşı karşıya kalması durumunda iadesinin önüne geçebilmek için Fransız vatandaşlığından yararlanmayı umduğu belirtilmişti.

FBI TUTUKLANMAYI BÖYLE ANLATIYOR

FBI, ormanlık alan içerisinde bulunan ve çevresinde tek bir ev bile bulunmayan milyonlarca dolar değerindeki izole malikaneye baskın yaptı. "Kapıyı kibarca çalmadık" diyen yetkililer, kırıp geçtikleri kapının ardından dünyanın konuştuğu tutuklamayı gerçekleştirdi. Ortaya çıkan bir fotoğraf ise ortalığı daha da karıştırdı...

Pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in sağ kolu olarak nitelendirilen Ghislaine Maxwell’in Buckingham Sarayı’ndaki tahtta, adı taciz skandalına karışmış bir başka isim olan oyuncu Kevin Spacey ile birlikte çekildiği fotoğraf ortaya çıktı.

Buckingham Sarayı’nda çekilmiş bu fotoğrafın çıkması Epstein skandalına yönelik gözlerin bir kez daha Kraliyet ailesine çevrilmesine neden oldu.

Sırlar ortalığa saçılmaya, yüksek yerlerdeki isimler ise tedirgin olmaya devam ediyor. Bir anda dünyadaki bir numaralı gündem maddesi haline gelen tutuklamanın ardından, Telegraph gazetesinin ele geçirdiği bu fotoğraf, dünyayı ayağa kaldırdı.

Daily Telegraph’ın Cumartesi yayımladığı fotoğrafta, daha önce cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Kevin Spacey, Maxwell ile Londra’daki resmi konutta birlikte görünüyor. Fotoğrafın 2002 yılında çekilmiş olduğu düşünülüyor.

 

 

ep.jpg

Spacey’ye yöneltilen suçlamaların ardından oyuncunun House of Cards dizisindeki rolüne son verilmişti. Kevin Spacey de hakkındaki cinsel saldırı ve istismar suçlamaları reddetse de oyunculuk kariyeri Kasım 2017’de yıkıma uğramıştı.

SAVCIDAN AÇIKLAMA GELDİ

Maxwell’in tutuklanmasının ardından konuşan federal savcı şu ifadeleri kullanmıştı: "Maxwell, Epstein’in çocukları istismar etmek için seçmesi, yakınlaşması ve bir araya gelmesinde kritik bir rol oynuyordu, bazı durumlarda o da istismara ortak oldu."

Öte yandan Spacey ve Maxwell’in o dönem neden Buckingham Sarayı’nda bulunduğu belirsizliğini koruyor.

İkilinin taht odasına Prens Andrew tarafından davet edilmiş olabileceği düşünülüyor.

Herkes fotoğrafta yer alan tahtın monarşinin otoritesini simgelediği ve bu nedenle kimsenin tahta oturmaya izni olmadığı için de Kraliçe’nin bunu saygısızlık olarak göreceğini söylüyor ve Kraliçe’den gelecek tepkiyi bekliyor..

Prens Andrew’un da üstünde Epstein ile olan ilişkisinin detaylarını açıklama konusunda kamu baskısı bulunuyor. Virginia Roberts Giuffre, Prens Andrew’a yönelik suçlamalarda bulunmuştu.

Hem Buckingham Sarayı’nın hem de Prens Andrew’un sözcüsünün fotoğrafa dair açıklama yapmayı reddettiği aktarıldı.

 

Bu haber ilgini çektiyse bunu da oku:

 

77554.jpg

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.