Milli Eğitim Müdürü öğretmenleri tehdit etti: 'Millet bu virüslerden kurtulmuş olur'

Milli Eğitim Müdürü öğretmenleri tehdit etti: 'Millet bu virüslerden kurtulmuş olur'

Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı'nın okul idarecilerine gönderdiği mesajlarla öğretmenleri tehdit etti.

Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı'nın okul idarecilerine gönderdiği mesajlar tepki çekti.

Balcı, "siyasi paylaşım yapan öğretmenler emekli olsun, hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur" dedi.

 

 

Müdür Balcı’nın, öğretmenlere iletilmesi için idarecilere gönderdiği “sosyal medya tehdidi” şöyle: 

 

"Değerli Arkadaşlar; özellikle öğretmen sayısı yüksek okullarımızdaki bir kısım öğretmenler sosyal medyada(Facebook, Twitter ve Instagram vb)  siyasi içerikli paylaşımları yapmaktan hoşlanıyorlarsa, daha rahat kinlerini kusmaları açısından ivedilikle emekli olmalarında yarar var. Hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur diye düşünüyor iyi akşamlar diliyorum."

 

Müdür Balcı, TTB için de müdürlere geçen haftalarda da şu mesajı atmıştı: 

 

"Türk Tabipler Birliği'nin yıllardır bu ülkeye yaptığı hayırlı hiçbir icraat yoktur. Ülkenin en zor zamanlarında terör örgütlerinin ve teröristlerin yanında olmaktan hiç çekinmeyecek kadar şe...siz bir terör örgütüdür. Keşke Türk ve tabip ahlâkına sahip olabilselerdi."

 

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Balcı, sosyal medya kullanımına yönelik mesajı için, “Ben kendim sosyal medyada dikkat ediyorum. Personelimizin, öğretmenlerimizin de dikkat etmesi için uyarıda bulundum” dedi. 

Balcı, TTB’ye yönelik mesajı için de, “Ben devlet memuruyum. Bu nedenle basına demeç vermek istemiyorum. Bu konuda konuşmak istemiyorum" açıklamasında bulundu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.